Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Dziękuje Isiula

Gratuluję Dorotka

na podium, a w zasadzie do ex equo z magic, bo mamy ten sam dzień ciąży
.
. Może teraz coś ruszy, czekamy...
[/url
;
;
;
;
. Wieczorem zaczęłam plamić na brązowo, próbowałam dodzwonić się do mojej ginki, ale mi się nie udało. Po rozmowie z mężem zdecydowaliśmy,że pojedziemy do szpitala, bo tak będzie bezpieczniej dla Małego i my będziemy wiedzieć skąd to plamienie. Po 22 byliśmy w szpitalu. Pani z IP kazała mężowi przytaszczyć torbę bo " to na pewno już poród i Panią zostawią"
. Mąż grzecznie wszystko przyniósł i czekaliśmy aż zejdzie położna. Przyszła położna, wypytała o wszystko, łącznie z pytaniem " dlaczego chce Pani u nas rodzić? "
. Po "wywiadzie" zadzwoniła po lekarza, który po kilku minutach zszedł z oddziału do nas. Lekarz mnie zbadał i stwierdził, że to pozostałości po odchodzącym czopie, że szyjka zamknięta i nic się nie dzieje
. Zapraszał jak dopadną mnie bóle lub wody odejdą
. Mąż zabrał torby i wróciliśmy do domu, już uspokojeni, że wszystko jest ok. Jutro mam wizytę u mojej ginki to ją przycisnę i niech wreszcie zdecyduje co ze mną będzie. Bo już mam tych sensacji serdecznie dosyć
.Nie wiem czy jest sens łączyć te dwie sprawy ale jakoś tak jestem podstresowana tym. W piątek mam wizytę u lekarza....
)

czasem w ciągu dnia tylk czuję jak się wypycha, czasem pod żebra czasem po szyjce popuka, ale bez szału.

Sysia a Ty nadal leki bierzesz??Bo mnie lekarz juz kazał odstawić-pakuj torbę bo albo bedzie tak skubać albo ruszy z kopyta
o kurczę... to ja marudzę przy 3-4ech..., współczuję kochana ale może coś się ruszy w końcu ty masz już dzisiaj ciążę donoszoną

ufff po tych wszystkich nerwach że mogę nie donosić. Bóle jak na @ jak by minęły
wystarczyło trochę więcej poleżeć i odpoczywać
mała zwolniła już tępo kopania - jest na etapie wypinania - non stop wielka gula nad pępkiem się uwydatnia - to chyba dupencja