Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny powiedzcie mi - może to bardziej pytanie to dziewczyn które są juz mamami ile potrzeba kupić tych podkładów żeby starczyło na cały okres kiedy ich sie powinno uzywać? własnie do kiedy ich się używa a kiedy mozna przejśc na jakieś duże podpaski?
kupiłam 7 paczek po 10 sztuk i sie zastanawiam czy starczy a mam jeszcze kilka drobiazgów do dokupienia na allegro i zastanawiam sie czy nie dokupić jeszcze tych podkładów, tylko ile ?
--
Dziewczyny a czy wiecie jak jest z tym masażem sutków? Ile razy dziennie i ile czasu trzeba robić masaż?
Czy jest on skuteczny??
i waga mniejsza.
pada i jest chłodno a ja mam już nogi spuchnięte a z rana to nie mogłam palców u rąk zgiąć... Ach....
Twój to klocuś
Judka pozostaje ci tylko męża wziąć w obroty
matko a ja juz 29 :) a dopiero co byłam 60 :))
niedługo jedziemy z m. odebrać tą huśtawe dla dziecia.
no u mnie sa :) mam wrazenie, ze wyprzedaja zimowo jesienne ciuszki z zeszłego roku a pzreceny o 30,50 i 70% nie ma wielkiego wyboru, ale miałam kupon na 20%znizki przy zakupie min 80zł to cos tam kupiłam :)
promocja najlepszy przyjaciel Każdej Mamusi
[/quote][quote=kasia151288]A co do zakupów dla maluszka to od czego zaczynałyście? Ja chciałabym stopniowo kupować wszystko, aby jakoś te wydatki się w czasie rozłożyły, ale nawet nie wiem od czego zacząć.