Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
uwielbiam taki program - łowcy promocji bo sama uwielbiam wszelkie bony talony promocyjne i kupowanie taniej :)
no a cos trzeba zaczac kupowac powoli, jeszcze nie szaleje, mam kase odłozona wiec zamierzam skompletowac wsio październik/listopad - i tak kupuje głównie przez internet, ale jak cos fajnego wpadnie mi w rece to czemu nie :)
przyjmuje, ale jak przychodzi cos ciezkiego do roboty, albo jakis bardzo agresywny pies to osyłam dokolegi. na fermy tez nie jeźdze juz, dajemy rade telefonicznie, jak cos sie dzieje to ew przyjźdzaja do mnie, ew tez kolega z Wrocławia jest pod telefonem i jedzie jak potrzeba cos na miejscu
Edzia a może bateria ? Ja tak miałam i "wariowało" mi ciśnienie a że ja mam zaćmienie ciążowe, to nie domyśliłam się, ze bateria może być słaba, dopiero mąz po kilku dniach mojej paniki uświadomił na czym polega problem
a teraz buszuję po allegro i patrzę, co by tu jeszcze kupić . Rodzice przyjeżdżają do nas 18 września, więc jest okazja żeby coś zamówić i żeby przywieźli, bo przesyłka za granicę się nie opłaca.
nie, poza tym straciłabym pacjentów a ja z tego zyje przeciez ;) a brzuch widac juz wiadc wszystkie plotkary z mojej dzielnicy juz nadaja
Ja powoli zaczelam kupowac ,ale u mnie plec niepotwierdzona ;p
Wiec dalej szlec niemoge :))
Siostra mi przywiozla duzo pajacykow i bodziakow ,wiec na pocztek tez sie porzydadza,oprocz tego co mam odlozone po Martynce :)
Jezeli okaze sie droga babka ,to ciuszkow mam do jesieni ,jak chlopiec bedzie trzeba troszke kupic :)
Dziewczyny- zazdroszczą Wam brzuszków, to gadają
ja mimo ze plci nie znam to mialam taki epizod ze kupowalam zielone zolte i biale rzeczy dla maluszka no i z tego wyglada ze zaby i kaczuszki befda dominowac w garderobie:)
moonia to mamy coś wspólnego ze sobą.... bo ja też pracuje... , a jak mąż mnie wyśle do domu to się nudzę.. nie potrafię sobie miejsca znaleźć a tak mi czas szybciej leci.. , córcią się dziadkowie zajmują a ja chociaż teorią nadrabiam w pracy, i to co mogę zrobić to robię, ale tez na własny rachunek dlatego mi zależy
rachunek byl 1200 dolcow, z czego mi do zaplaty przyszlo polowe:) no wez tu sie nie smiej
--
Ehh nie zanosi się chyba na poród - rozwarcie luzne dwa palce
Maluch waży 3680 g chyba spory, na ktg cisza ............. buu
Cały czas jednak mam nadzieję że ruszy się coś lada chwila
--
To ja nawet zazdroszczę Ci tej nadziei , bo ja już straciłam.
Wcześniej miałam nastawienie- aby do piątku (czyli do terminu), a dziś rano obudziłam się z nastawieniem- aby do niedzieli
dziewczyny powiedzcie jak to bylo u was i kiedy poczulyscie pierwsze ruchy?
.dziewczyny powiedzcie jak to bylo u was i kiedy poczulyscie pierwsze ruchy?
--