Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jakaś zmęczona jestem. I bolą mnie plecy i mam dziwny ból w ręce. W nocy też mnie to męczyło i nijak nie mogłam się ułożyć, żeby było lepiej
judka25 wrzuć fotkę to ocenimy czy się obniżył
a powiedz mi jak tam rostępy? ominęły Cię? bo z tego co kojarzę ze zdjęć to masz bardzo ładną skórę
--
Do tej pory na brzuchu nie mam ani jednego, ale....... jak siedzę w domu to nie dopuszczam żeby mi brzuch "wysechł", cały czas jest nasmarowany balsamem nawet 4 razy dziennie, więc może to dzięki temu.
Niestety, na jednej piersi pojawiły mi się 2 małe kreseczki i na pupie, ale tak wyżej i bliżej pleców - w tych miejscach właśnie wcale nie smarowałam niczym
Moja mama nie miała rozstępów w żadnej ciązy, a ponoć to w dużej mierze jest ustalone genetycznie...więc tym się pocieszam
a swędzi Cię czasem skóra na brzuchu?
no właśnie tego się boję, że byłam chudzinka i że skóra teraz nieprzyzwyczajona do dużych napięć ucierpi i zaczną wychodzić te paskudztwa....tfu tfu tfu...
to że chudzinka to niestety tez nie reguła
..może nie tyle co u mnie na ilość ale takie grubaski...ale mówiła że smarowała po ciąży jakimiś kremami i bardzo zbladły.
ale życzę Wam żeby Was ominęła ta wątpliwa przyjemność
Mezus przez ponad godzine masowal mi bolace plecy i stopki. Jaaaka ulga
Ale one bledna na szczescie i w sumie miałam to gdzies. w stroju 2 czesciowym potem smigałam - w koncu matka jestem a nie 18-latka ;)
--
U mnie dziś próba śpiewu na ślub, więc muszę ogarnąć domek.
Brzuch trochę ćmi, dzisiaj mam wizytę wieczorem u mojej ginki, zobaczymy co powie
O Katka wspaniały pomysł, ja się rozpłaszczę jak kura, która znosi jajo
Ja na początku schudłam dwa kilogramy, potem waga stała w miejscu bardzo długo, a teraz na końcówce jak ruszyło (tak ok.30 tygodnia) to jestem na plusie 9 kg od początku ciąży.