Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jeszcze jedno co myślicie o znieczuleniu ? U nas jest za darmo ale mój lekarz mi odradza - że poród się wydłuży , że bliżej do cc itp. Z kolei koleżanka bardzo sobie chwali - sama już nie wiem. Mój Maluch już prawie 3,7 kg więc spory.......To może być traumatyczne przeżycie
Ul_cia a jak z cukrzyca?? zjadłas juz swoja wymarzona bulke z szynka :) ??
Za liderki (judka - biedaku, dzidź miał być już w Twoich ramionkach!) wielkie kcikasy!
ważę 6 kg mnie niż PRZED ciążą, brzuch mam już mniejszy niż PRZED ciążą, nie mam rozstępów
Co do ZZO - ja od wejscia do szpitala powiedziałam - rodzę, Ula...., na drugie mam; "znieczulenie proszę" ale ja nie jestem wogóle odorna na ból, wiec tego...
ja tak wchodze do dentysty ;) bez znieczulenia nie dam sie dotknac ;)
zjadłas juz swoja wymarzona bulke z szynka :) ??
Kochana nie chcę Cię straszyć ale wygląda to na zbliżający poród - oczywiście mogę się mylić.
ale coś kojarzę że jakoś się trzeba położyć i wtedy sprawdzić, wiecie coś?
I jeszcze jedna sprawa... mam skurcze, ale w udach dosłownie jakby mi coś promieniowało w nogach- uda aż do kolan
Macie jakieś sposoby żeby w domu sprawdzić czy to wody? Pasków nie mam,ale coś kojarzę że jakoś się trzeba położyć i wtedy sprawdzić, wiecie coś?
ja miałam ból ud - w dniu porodu:)
A co do dentysty to próg bólu mam totalne 0 i ja zawsze pierwsze co to znieczulenie proszę bo ja się ich panicznie boję... a urodzić urodziłam sn bez znieczulenia ale porównanie co ... więc czasem nie ma co porównywać
Ja się nie orientuje niestety. W sumie to koleżanki co chodziły mówią że nie jest konieczna bo położne instruują podczas porodu i wyjaśniają wszystko. Fajna jest jeśli chodzi o opiekę nad maleństwem. mam do was pytanie tych co sa z krakowa - wiecie czy jest gdzies darmowa skzola rodzenia? bo na ujastku wiem ze platna, a moze jest gdzies darmowa....
Ja dziś zrobię sobie taki seans wieczorny: długi spacer szybkim tempem, masaż sutków i zagonię męża do roboty
A jak rano jak zwykle pojawię się na forum, to znaczy, że jestem twarda i nie ma sposobu na mnie
mam do was pytanie tych co sa z krakowa - wiecie czy jest gdzies darmowa skzola rodzenia? bo na ujastku wiem ze platna, a moze jest gdzies darmowa....
jest, prowadzona przez jakąś fundacje, ale tyle tylko wiem A na Kopernika jest w ogóle szkoła rodzenia?