Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
czyli w 4mc nie zaszkodzi dupek?
Ale to wszystko zależy od tego co się dzieje i dlaczego jest przepisany. Skoro się go bierze nawet do 36 tyg. to w żaden sposób nie ,,upośledza,, pracy łożyska i jest bezpieczny Nadzieja, Eveke chodziło o to żeby go brać do momentu aż łożysko samodzielnie zacznie funkcjonować czyli przejmie rolę ciąłka żółtego czyli produkcji pgr-tak mi sie wydaje
A ja się z zakupami zbliżam do końca. Chcę to załatwić jak najszybciej, żeby się później nie martwić, że o czymś zapomniałam. Na końcówce będę pewnie tylko dokupować ubranka, bo mam na tym punkcie bzika
A dziś zamówiłam wózek i torbę, więc te wszystkie największe wydatki już za nami Kupiłam też kombinezon na zimę wybrany przez męża i ściereczki do odbekiwania małego bobka
--
:) w ogóle jutro mam wizyte wiec prosze o kciuki :)
Ja się zastanawiam ile pieluch tetrowych kupić...? Tak do podcierania, ulewania, kąpieli, przytulania etc. 20-30 wystarczy?
Na końcówce będę pewnie tylko dokupować ubranka,
Ja się zastanawiam ile pieluch tetrowych kupić...? Tak do podcierania, ulewania, kąpieli, przytulania etc. 20-30 wystarczy?
to wertuję allegro i zakupy KOŃCA NIE MAJĄ
Nadzieja, Eveke chodziło o to żeby go brać do momentu aż łożysko samodzielnie zacznie funkcjonować czyli przejmie rolę ciąłka żółtego czyli produkcji pgr-tak mi sie wydaje
Ale to wszystko zależy od tego co się dzieje i dlaczego jest przepisany. Skoro się go bierze nawet do 36 tyg. to w żaden sposób nie ,,upośledza,, pracy łożyska i jest bezpieczny
violet flower - ty chodzilas gdzies w krakowie na szkole rodzenia?
--
Dziekuje dziewczyny za dobre slowa. Tez tak myslalam ze to normlane. Jutro jak wroce od gin to jej powiem ze przytylam i dziecko ladnie rosnie...juz poprostu brak mi slow.