Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
bari a mieszkacie z ta babcią
[/url
przy każdym wstawaniu brzuszek twardnieje, ale później zaraz mięknie. jak zawsze lubiłam spać to teraz noc jest dla mnie zmorą i nie mogę się doczekać kiedy się skończy
[/url

pamiętam jak mi mówiła że mam "ślepe" cycki
Ech...co poradzicie na bolący kręgosłup i biodra (...) przy każdym wstawaniu brzuszek twardnieje, ale później zaraz mięknie
W dzień częściej...
Ale po takim czasie leżenia i przy 17 kg na plusie, to nie dziwne
tu moje pytanie od kiedy powino sie unikac dotykania piersi? czy rzeczywiscie jest to grozne?

aż mnie zemdliło ze strachu :)

od kiedy powino sie unikac dotykania piersi? czy rzeczywiscie jest to grozne? mowili wam cos lekarze? bo nie wie czy sie juz wstrzymywac....
--

.
[/urlja juz mam problemy ze snem, mam taki natlok mysli, caly czas mi sie cos sni, jakies przemyslenia mnie w nocy nachodza tak ze spie bardzo plytko i czesto sie budze :( a to dopiero poczatek ehh
--
ale bądź co bądź ta ostatnia niedogodność zdecydowanie najprzyjemniejsza
Kupilam jak narazie 7 pajacykow dla dziewczynki ,jak sie okaze ze jest chlopczyk ,to sprzedam :)
A narazie wstrzymalam sie w zakupach ,chociaz juz bym chciala " szalec" :)
dopiero po usg się rozkręciłam i do dziś przestać nie mogę - staram się już hamować, al jednak bardzo wciągające jest kupowanie tych maleńkich ciuszków

meldujemy, że zwalniamy z Gochą miejsce na liście.

Nawet wczoraj dwa razy pisałam tu, że nie ma Cię od poniedziałku, więc pewnie urodziłaś 
Judka - kciuki trzymam aby używanie męża sie udałoa powiedz jak tym laktatorem działasz to mleko Ci sie ściąga, czy nie?

a od poniedziałku będę już tak marudzić, że sama ze sobą nie wytrzymam

-i dość
. Właśnie,macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawce na allegro-jeżeli chodzi o zakup ubranek,pościeli itp? Troszkę się boję takich zakupów,ale już troszkę szperałam i widzę że jest różnica w cenach,więc może warto zaryzykować...pozdrawiam
więc czuję się promiennie i mówią że wyglądam promiennie

chociaż u mnie, zgodnie z przesądami niby się sprawdziło - przed ciążą uwielbiałam słodycze, a wraz z jej początkiem zupełnie mnie od nich odrzuciło. Poza tym bardzo poprawiła mi się cera, włosy i paznokcie (niby wypiękniałam), a do tego dochodziło moje bardzo silne przeczucie że to będzie synek. No i się sprawdziło (mam nadzieję, że w dniu porodu nie przeżyję szoku jak kuleczka, albo na usg jak sysiajaw)
--
, ale po 16 tyg. jakby wszystko mi wróciło i znowu miałam mega ochotę na słodkie i zaczęłam ich bardzo dużo jeść. Teraz myślę, że gdyby nie one, to przytyłabym nie 10 kg w ciąży a 5 kg
i po porodzie bie byłoby co zrzucać
, ale to hormony mi tak działały, bo nie mogłam się powstrzymać.
Ta ciąża mnie niedługo wykończy psychicznie

mała jest dalej Marysia (pieknie cipke prezentowała) i

, poza tym rozglądam się za wózkami no i marzy mi się kupno jakiś ciuszków dla noworodka...
co do duphastonu, to ja też brałam od samego początku dupka 2x1, a teraz od 12 dni biorę 1x1 a jestem w trakcie 16 tyg. i zostało 8 tabletek, więc wnioskuję że moja ginka nie przepisze mi już więcej.Już podium - trzecie miejsce zobowiązuję więc postaram się nie blokować listy

to czuję taką nutkę podziwu
Kochana - Magic1984 nie ma na forum już 2 dni, więc sądzę, że już urodziła, w związku z tym zajmujesz już 2 miejsce.Wiesz mam wrażenie że urodzę koło 10 września dopiero hahaa - lekarz mówi że dopiero 5 dni po terminie pójdę na wywołanie jeśli nic się nie będzie działo, więc tego
Ja pewnie to 1 miejsce trochę przyblokuje
pobędę jeszcze troszkę
Wiesz mam wrażenie że urodzę koło 10 września dopiero hahaa - lekarz mówi że dopiero 5 dni po terminie pójdę na wywołanie jeśli nic się nie będzie działo, więc tegopobędę jeszcze troszkę

Bardzo duży nacisk kładą, by nie ingerować w naturę, co podoba mi się bardzo,Lekarz mi mówił że w ,,normalnej ciązy ,, między 7 a 10 dni po terminie. Ale u mnie ze względu na ,,przebieg,, raczej po pięciu pojadę do szpitala.
ale taka perspektywa min. 10 dni mnie przeraża
--

, brakuje mi tylko już pierdółek... dla dzidzi też tylko zostało mi do dokupienia żel do mycia i finish, stwierdzam, że jestem GOTOWA
w sensie wyprawkowym, bo tak to jeszcze nie
moja Kinga prawdopodobnie zamieniła się w Jasia ale jeszcze czekam na kolejne USg w celu potwierdzenia..

a kiedy masz usg ?
ale jestem ciekawa, co się okaże
a wiesz, że ja też jestem ciekawa