Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
bari a mieszkacie z ta babcią
pamiętam jak mi mówiła że mam "ślepe" cycki
co poradzicie na bolący kręgosłup i biodra (...) przy każdym wstawaniu brzuszek twardnieje, ale później zaraz mięknie
tu moje pytanie od kiedy powino sie unikac dotykania piersi? czy rzeczywiscie jest to grozne?
aż mnie zemdliło ze strachu :)
od kiedy powino sie unikac dotykania piersi? czy rzeczywiscie jest to grozne? mowili wam cos lekarze? bo nie wie czy sie juz wstrzymywac....
--
ja juz mam problemy ze snem, mam taki natlok mysli, caly czas mi sie cos sni, jakies przemyslenia mnie w nocy nachodza tak ze spie bardzo plytko i czesto sie budze :( a to dopiero poczatek ehh
--
Kupilam jak narazie 7 pajacykow dla dziewczynki ,jak sie okaze ze jest chlopczyk ,to sprzedam :)
A narazie wstrzymalam sie w zakupach ,chociaz juz bym chciala " szalec" :)
meldujemy, że zwalniamy z Gochą miejsce na liście.
Judka - kciuki trzymam aby używanie męża sie udało a powiedz jak tym laktatorem działasz to mleko Ci sie ściąga, czy nie?
chociaż u mnie, zgodnie z przesądami niby się sprawdziło - przed ciążą uwielbiałam słodycze, a wraz z jej początkiem zupełnie mnie od nich odrzuciło. Poza tym bardzo poprawiła mi się cera, włosy i paznokcie (niby wypiękniałam), a do tego dochodziło moje bardzo silne przeczucie że to będzie synek. No i się sprawdziło (mam nadzieję, że w dniu porodu nie przeżyję szoku jak kuleczka, albo na usg jak sysiajaw)
--
Ta ciąża mnie niedługo wykończy psychicznie
mała jest dalej Marysia (pieknie cipke prezentowała) i
Już podium - trzecie miejsce zobowiązuję więc postaram się nie blokować listy
to czuję taką nutkę podziwu
Wiesz mam wrażenie że urodzę koło 10 września dopiero hahaa - lekarz mówi że dopiero 5 dni po terminie pójdę na wywołanie jeśli nic się nie będzie działo, więc tego pobędę jeszcze troszkę Kochana - Magic1984 nie ma na forum już 2 dni, więc sądzę, że już urodziła, w związku z tym zajmujesz już 2 miejsce.
Ja pewnie to 1 miejsce trochę przyblokuje
Wiesz mam wrażenie że urodzę koło 10 września dopiero hahaa - lekarz mówi że dopiero 5 dni po terminie pójdę na wywołanie jeśli nic się nie będzie działo, więc tego pobędę jeszcze troszkę
Lekarz mi mówił że w ,,normalnej ciązy ,, między 7 a 10 dni po terminie. Ale u mnie ze względu na ,,przebieg,, raczej po pięciu pojadę do szpitala. Bardzo duży nacisk kładą, by nie ingerować w naturę, co podoba mi się bardzo,
ale taka perspektywa min. 10 dni mnie przeraża
--
moja Kinga prawdopodobnie zamieniła się w Jasia ale jeszcze czekam na kolejne USg w celu potwierdzenia..
a kiedy masz usg ?
ale jestem ciekawa, co się okaże