Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
kiedy ten pępek najczęściej wychodzi na zewnątrz? to kwestia indywidualna? bo tak coś czuje, że u mnie to już kwestia dni
No i pytanie odnosnie herbatki z lisci malin, od kiedy mozna ja pic?
A ta z pokrzywa i miętą myslicie, ze pomoze na spuchniete kostki? bo czuje sie z nimi koszmarnie..
A ta z pokrzywa i miętą myslicie, ze pomoze na spuchniete kostki? bo czuje sie z nimi koszmarnie..
--
U mnie było dziwacznie. Nie miałam zachcianek, słodkie jak lubiłam tak to mi nie przeszło, cera też się poprawiła, i włosy... Mmmm aż mój fryzjer się zachwycał. Ale był okres, że zaczęły mi wyskakiwać paskudy na plecach i trochę na twarzy więc były chwilowe wątpliwości co do płci.
Czytalam wslasnie o tych wszystkich zachciankach ciazowych i wg mnie to sie nie sprawdza...bo ja nie cierpialam slodyczy a teraz nie moge bez nich wytrzymac ...wczoraj kupilam 2 czekolady i jedna zjadlam od razu az mi sie rece trzesly !!!!
Co do ziół i herbat w ciąży to mi lekarz powiedzial, że miętę, pokrzywę, melisę można pić, herbata zielona, czerwona, biała jak najbardziej ale z umiarem - napewno lepsze są niż czarna herbata czy kawa.
Diiiiiiiiiiii!!! Ja mam dokładnie tak samo, a jednak u mnie na początku stwierdzili dziewczynkę ale po ostatnim USG w 34tc wychodzi chłopak więc może jednak faktycznie Jasiu u nas będzie
A ty sysiajaw chciałabyś chłopaka bardziej?
Mi tez lekarz powiedział, ze mogę max 1 pokrzywę dziennie.
ja w kazdej ciazy mam piekna cere, piekne lsniace mocne włosy, wygladam w trakcie lepiej niz przed i co??? i bedzie 4 dziewczyna