Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Cześć dziewczyny mam pytanie jak nazywa się urządzenie służące do słuchania serduszka dziecka ??? Takie coś co lekarz przykłada do brzucha i dzięki temu się słyszy serduszko.Jak myślicie czy częste używanie czegoś takiego szkodzi maleństwu czy warto to kupić???
Ja już poczyniłam pierwsze zakupy ciuszków w ciucholandzie. Kupiłam 3 kombinezony, bo rodzę w styczniu więc będzie potrzebny.
czy też tak miałyście że swędział Was sutek ale to tak strasznie i czy to normalne?
A mam do was jeszcze pytanie odnośnie oświetlenia, bo zastanawiamy się nad oświetleniem nocnym nad łóżeczkiem czy jest potrzebne? Jak to wygląda u was?
Ja już mam 103 szt ubranek (w różnych rozmiarach), wózek, przewijak, łóżeczko także ja już poszalałam
Ja już mam 103 szt ubranek
bo ja potrafię przekręcić się w nocy na brzuch
czy też tak miałyście że swędział Was sutek ale to tak strasznie i czy to normalne?
Czas wydłużyć czas oczekiwania do środy i wybrać wymarzony dzień porodu we wrześniu
W końcu ciąża nie trwa wiecznie, w końcu urodzę, no max. 10 dni po terminie, więc zawsze to już jakieś pocieszenie
A w nocy brzuch mi stwardniał 3 razy pod rząd i się zastanawiałam, co się dzieje.
a Wy jak to robicie? warto zainwestować czy zbędny wydatek? no i czy te ręczne dużo gorsze od elektrycznych? bo jednak różnica w cenie spora...