Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Pomarańczka to Ty się byc może dowiesz 3 dni przede mną:)
ja dla córci to mam większość po pierwszej małej, tylko pościel muszę zakupić i nowe tetry:)a dla syna to od 68 mogę szaleć z ubrankami, bo malutkie mam w kolorach uniseks raczej, może ze 4 sztuki różowe, ale są też i niebieskie:)ale tez mam ochotę już coś kupić, cokolwiek a tu nie ma jak..
To sobie ponarzekałam....
To chyba jesteśmy na podobnym etapie... My się urządzamy od początku sierpnia. Dopiero kładą się płytki w łazience, a gdzie do malowania i kładzenia podłóg... Tyle, że mój mąż jest taki napalony na te urządzanie, że aż się rwie do roboty, tylko czeka aż robotnicy skończą te płytki :) Mam nadzieję, że zdążymy ze wszystkim, bo i farba musi na ścianach wyschnąć i musi się porządnie mieszkanie wywietrzeć... W zasadzie pewnie po porodzie będą dopiero nasze pierwsze nocki w nowym mieszkaniu... Nie mogę się doczekać...
Anula. To detektor tetna. Ja sobie go kupilam jak skonczylam 11 tc. Wtedy aby sie nie denerowac, czy wszystko jest ok uruchamialam ten sprzet i słuchałam bicia serduszka malenstwa. Dzieki temu potrafilam sie wyciszyc i nie nakrecac negatywnie. Ja uzywalam tego bardzo czesto i raczej nic zlego sie nie dzialo przez to.
Eh... muszę sobie troszkę ponarzekać tutaj bo w domu to nic nie daje i mojego męża nic nie rusza
Obysmy sie dowiedzialy wkoncu ::))
bo jak tu zajmować się i cieszyć Maluchem, jak będzie gehenna z piersią...?
Kochana nic na siłę , mama też musi być w miarę spokojna i zadowolona jak karmi żeby dziecko było, a jeśli będzie to dla ciebie okropnie bolesne i męczące wtedy nie warto się męczyć i bez żadnych wyrzutów spokojnie podać mm, wiadomo spróbować warto ale nic na siłę
katka ja dzieki niemu karmiłam 6 m-cy moja wczesniacza córke - miałam tez jakies inne (chicco elektryczny, canpolu reczny), ale avent był najlepszy - teraz tez taki kupie :)
A jak się kurujesz, może coś podkradnę?:)