Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i mam jeszcze pytanko przy jakiej becie można spodziewać sie widoku zarodka?
Amieszka nie martw się, też tak miałam, że piersi przestawały boleć w ciągu dnia, a ja je tarmosiłam i ściskałam sutki, żeby sprawdzić, czy całkowicie przestało, bo się bałam. Ale z dzieciem jest wszystko okej
bari mnie właśnie interesują nie tygodnie ciąży a wartości bety przy których widać zarodek...
judka dziękuję , o takie coś mi chodziło :) dzięki
Eveke ktoras z dziewczy pisala ze powyzej 1000 powinno byc widac pecherzyk a zarodek z bijacym serduszkiem gdy beta powyzej 10000. Najlepiej isc w 7tc
potrzebuję dużo białka, witaminy C, żelaza i wapnia, więc przetłumaczę sobie tym, że te ciasteczka na pewno to wszystko mają
Dzisiaj mamy 5 rocznicę ślubu
Judka mi się dziś śniło, żer byłam u Ciebie w domu z wizytą i nagle zaczęłaś rodzic, ale wszystko działo się expresem pijemy kawę, a Ty mi mówisz, ze czujesz główkę między nogami
ruda03 - kazda z nas inaczej przezywa ciaze, ja mam juz po prostu jej dosc
I jeszcze, czy Was tez tak 'przytyka' podczas twardnien brzucha? Bo ja wtedy czuje, jakby mi cos zalegalo w przelyku i gorzej mi wtedy oddychac.
Przez 2 h porodu cały czas 0 ze skokami do 7-10. Połozna po raz kolejny powiedziała, że nie sugerujemy się wysokością skurczu tylko długością jego trwania
--
Judka - gratuluje 5 rocznicy :)))