Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Przed chwilą byłam z m. na spacerze i jakoś strasznie ciężko mi się chodzi, a brzuch przecież nie jest duży Ciągnie mnie w dole brzucha i na dodatek boli w pachwinach i plecy. W 9 miesiącu to ja się chyba z domu nie ruszę
teraz juz czasem maly daje mi popalic, ale tez nie jest jeszcze zle..bo na szczescie az tak nie boli :)
ale szczerze nie mam zbyt ochoty na takie zabawy jeżeli nie mam pewnośc, że pomogą...
a zawroty zostaly, do tego czuje sie bardzo slabo. Tez tak macie?
Melduję, że u nas nic się nie dzieje, więc jutro będę musiała się stawić do szpitala
judka jestes pierwsza!!! :)
Najstarsza troche wystraszona, bo juz sie dowiedziała, ze sie zakwalifikowała sie na grudniowy ogolnopolski przeglad pianistów ze szkoł muzycznych i ma pietra :) ale generalnie ok :) Jutro wielki dzien najmłodszej -idzie pierwszy raz do przedszkola :) ciekawa jestem, starsze nie płakały, polubiły od razu, od zawsze mówiły mi czesc i biegły do dzieci, jaka bedzie ona - zobaczymy :)
--
ważne, że nie masz żadnych przykrych dolegliwości związanych z przedłużającą się ciążą, więc chyba trochę lepiej czekać
najadłam się frytek, szaszłyka i stwierdziłam że teraz to mogę rodzić
--
Rozmawiacie o przedszkolu ?
wczoraj pierwszy raz od 29 tygodnia wypuściłam się z M. na miasto
Też mam jeszcze dużo planów, chciała bym iśc do kina tak samo jak Ty - cóż za marzenie
Judka liderko działaj Może doczekam się pierwszego miejsca
U nas ok, jutro na to badanie idę grrr...ciekawe co to będzie, wiem, że będzie ok, wspieracie mnie mocno, dziękuje
Trochę nie typowe pytanie gdzie kupujecie sobie staniki, bo pod biustem mam już 96 a po środku 107, też nie chce dużo kasy na niego wydać bo to pewnie na trochę a potem inny rozmiar.
Miejmy nadzieję że obie niedługo urodzimy U mnie cisza i nic się nie dzieje
Ale trzymam kciuki za Ciebie żeby skurcze się rozkręciły
--
Edziu skonsultuj się z innym lekarzem dla bezpieczeństwa - bliżnięta lubią ,,wcześniej,, się rodzić. Więc jeśli masz skurcze to trzeba je ,,zlikwidować,,. Trzymam kciuki za Was U mnie choć jeszcze parę dni do 30 tyg. ale z dnia na dzień jest co raz gorzej mały główka wdół i robi mi tam takie ziuziu od 3-dni że jak chodzę to muszę nogi zaciskać żeby mi nie wypadł tak napiera
No i najgorsze że mimo że od paru dni okupuje tylko łóżko ciągle mi twardniej brzuch - i dziś już miałam 3 skurcze , od 3 dni nospa ale coś nie wiele pomaga
Tu te downy pow, że to dobrze ciało reaguje , nawet szyjki nie sprawdził przepływów nic
Porozmawiam z pl. położną która zna biegle hol. i poproszę o porady może ma jakiegoś gina od bliźniaków bo chyba czas na zmiany