Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Też czujesz już presje ???
Bo ja jakoś mam dziwne przeczucie że z czymś nie zdążę wiec pierwszy krok kupno farb do mebli i malowanie , pranie no i powolutku zakupy dopełniające
Porozmawiam z pl. położną która zna biegle hol. i poproszę o porady może ma jakiegoś gina od bliźniaków bo chyba czas na zmiany
Edziu skonsultuj się z innym lekarzem dla bezpieczeństwa - bliżnięta lubią ,,wcześniej,, się rodzić. Więc jeśli masz skurcze to trzeba je ,,zlikwidować,,. Trzymam kciuki za Was
Dokładnie Edzia Czuje, że juz bliżej niż dalej. My popralismy ciuszki w zeszłym tygodniu. Część juz mój mąż poprasował i zostało mu drugie tyle. Całe szczescie, że mój eM nie ma problemów aby pomóc w domu, prasowaniu itp. Ale ja tez pamietam o tym, że jak chce pograć w jakieś gry na PS3 (wkoncu mężczyźni to mali chłopcy hihi) to wtedy ja przejmuję pełną opiekę nad naszym 10-latkiem. Wiadomo, ze taki duży chłopczyk nie potrzebuje juz tyle z naszej strony, ale wiadomo że potrafi zadawać miliony pytań dot. gry, a to mojego zawodnika rozprasza ;-) hahaha
To dobry pomysł. Wkoncu nosisz dwójkę dzieci, wiec u CIebie może być wczesniej rozwiązania. Ja przy pierwszej (pojedynczej) ciązy urodziłam w skonczonym 34tc, ale u mnie to była kwestia łożyska przodującego. Natomiast warto abys dostała jakąś wskazówkę od położnej doświadczonej w bliźniakach.
nO ZOB. CO ONI TU POW. chociaż wiem od jednej mamy bliźniaków że przy skurczach nie podają no spy nawet nie ma tego leku w aptece
No w szpitalu podają coś w zastrzykach ale żeby powstrzymywać skurcze to nie bardzo , liczą na naturę
TO tyle co u Nas , aha najważniejsze MArtynka jutro idzie do Szkoły pierwszy raz , a jak chyba będe płakać -no ale tu jeszcze te hormony dają czadu ,ona się cieszy a ja mam stracha - ale tu jeszcze bariera językowa może stąd moje obawy .
Wiem o tym leku ale ich nawet nie wzrusza moje ciśnienie 160/100 w gabinecie ale tylko tam w domu lepsze wiec hmm....
a jak pow. o skurczach to pow ze to normalne bo jak ciało inaczej ma się przygotować jak nie zacznie ćwiczyć , ale kretyn nawet nie zajrzał w szyjkę
A boje się zmienić szpital bo boje się wpaść z deszu pod rynnę , na razie leże i co....? i chyba za dużo myślę
Edzia, nie martw się.. Ja będąc dzieckiem mieszkałam 2 lata w NL i chodziłam tam do szkoły. Na początku było ciężko, bo byłam jedyną Polką w szkole i nic nie rozumiałam.. Ale szybko złapałam kontakt z dziećmi, najpierw słuchałam i porozumiewałam się w zabawie na migi, a po jakimś czasie zaczęłam płynnie mówić i byłam najlepsza w klasie w czytaniu :) Dzieci chłoną języki jak gąbka, na pewno tak samo będzie z Twoją córcią
Też mam nadzeje że będzie dzielniejsza niż mama , najlepsze że dużo łapie , dzień dobry do widzenia , jak się masz która godzina , musze do wc, tylko adres zamieszkania trudny ale stara się no i do 10 potrafi liczyć wiec nie chwaląc się ale potrafi dużo tylko z naszych nauk
Dziewczyny, mam pytanko... czy przy stawianiu się macicy można bezpiecznie uprawiać seks? Bo u mnie te twardnienia zdarzają się coraz częściej, mimo że biorę magnez.
O no to jeszcze lepiej, mnie rzucono na głęboką wodę i jakoś dałam radę. A Martynka jak już osłuchana i zna podstawowe zwroty to jeszcze szybciej zaadaptuje się wśród dzieci
Dziewczyny.., czy Wasze dziecia tez maja czkawke po kilka razy dziennie...? Tak mi go żal..... :(
czkawka to takie czeste i regularne pukanie od srodka?
czy przy stawianiu się macicy można bezpiecznie uprawiać seks?
Ja wybrałam takie
http://allegro.pl/mamo-tato-3-el-posciel-dziecieca-90x120-i2580752346.html
Czy na badania genetyczne dziewczyny muszę iść na czczo?
zmienię temat ale bolą mnie plecy , tak jakbym miła biegunkę dostać albo jak w pierwszy dzień okresu zatyka mnie nie mogę złapać tchu , takiego pełnego oddechu i niedobrze aż w gardle ściska .
Tylko nie piszcie że tak skurcze wyglądają -wzięłam 2 no spy a to wszystko jak się położyłam
A ja dziś pierwszy dzień od 2 miesięcy bez leków. Cała aż drżę i chyba gorzej psychicznie się czuję niż fizycznie chyba sie uzależniłam od tych leków, z nimi czułam sie bezpiecznie
Judka mnie strach ogarnął chyba przed porodem