Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ulcia a mąż jest w Tobą w domu czy już w pracy?
mojego krzykacza uspokajalam odkurzaczem.Mala w bujaczek i jak tylko zaczelam odkurzac odrazu cisza.
A mój mąż patrzy na mnie jak na ufoludka z tymi pomysłami uspokojenia
Odebrałam Maję z przedszkola i wcale nie chciała jechać. Panie powiedziały, że nie było problemów. Nie płakała, zjadła ładnie obiad, więc jutro mam przyjechać później
--
Jak nie urodzę, to za tydzień do kontroli, uff :-) KTG w porządku, lekarz mnie trochę opiórkował za niezbyt restrykcyjną dietę cukrzycową (generalnie dziwny typ), ale na szczęście nie kazał mi zostać na patologii
--
Odebrałam Maję z przedszkola i wcale nie chciała jechać. Panie powiedziały, że nie było problemów. Nie płakała, zjadła ładnie obiad, więc jutro mam przyjechać później
Jak nie urodzę, to za tydzień do kontroli, uff :-)
a po naliczyłam 6 twardnień brzucha pod rząd
Idę do szafy pooglądać ubranka synusia bo prałam i układałam w 32/33 tygodniu i już zapomniałam co tam mam
to dzis dobry dzien dla przedszkolaków, bo moja tez wyszła i stwierdziła, ze było super i jutro tez idzie :)
Narazie myslami zbieram sie sie prania ciuszkow, proszek nawet ostatnio kupilam ;) tylko jakos checi brak ;) trzeba sie bedzie za to niedlugo zabrac :)
A ja w nocy zamiast trzymać się postu to baraszkowałam...
Katka, ja tak samo, później bym sobie nie darowała... No nic, już się nie dam skusić dopóki nie usłyszę opinii lekarza. A jak coś to poczekam do skończonego 37 tygodnia. Od 38 nie mam zamiaru oszczędzać się z niczym
Wózek przyszedł! Lecę go obczajać
Ale za to wyobrażam sobie co sie bedzie działo po 38 tc !!!
Co do przedszkolaczkow ,u mnie tez dzis pol osiedla poszlo ,az moje dziecko sie poplakalo ze jej najlepsza psiapsola tez poszla ...do przedszkola ona nie ...Wiec widze ze problemow by niebylo .
Ale ja skoro siedze w domu mala nieposzla .
To i tak jak wszytstko od poczatku :)
tylko jakos checi brak ;) trzeba sie bedzie za to niedlugo zabrac :)
A jak coś to poczekam do skończonego 37 tygodnia. Od 38 nie mam zamiaru oszczędzać się z niczym
Brzuch jest już taki duży, że trzeba się nieźle nagimnastykować
czy to normalne że bolą mnie żebra i że ciężko mi się oddycha, a najlepiej się oddycha jak leżę i wezmę ręce za głowę wtedy czuje jak by mi się klatka rozciągała i jest ok, ale ktoś kiedyś mi mówił ze w ciąży nie powinno się trzymać rąk do góry tylko nikt mi nie umie powiedzieć czemu się nie powinno