Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthoredzia503
    • CommentTimeSep 5th 2012
     permalink
    Strsznie szybko ,niedawno mialam test ciazowy z niunia w reku a juz ma 3 i pol roku :)))
    Tak samo teraz bete robilam w kwietniu a juz wrzesien ,zaraz bede rodzic :shocked:

:rolling::rolling::rolling: za chwile bierzmowanie studia i fruuuu z domu . mam tak samo jak TY :tooth:
    --
  1.  permalink
    A ja pamiętam dopiero 10 styczeń kiedy zrobiłam test i wydawało mi się że są 2 kreski :bigsmile: 12stycznia poszłam na betę i skakałam przed przychodnią tak że wszyscy mnie słyszeli że się udało :bigsmile: Tymczasem za 2 tygodnie mam termin. Zleci wam dziewczyny, wydaje mi się że od 30 tygodnia leci znacznie szybciej.
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    edzia503: Strsznie szybko ,niedawno mialam test ciazowy z niunia w reku a juz ma 3 i pol roku :)))
    Tak samo teraz bete robilam w kwietniu a juz wrzesien ,zaraz bede rodzic :shocked:

:rolling::rolling::rolling: za chwile bierzmowanie studia i fruuuu z domu . mam tak samo jak TY :tooth:
    --

:rolling::thumbup:
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    Aha dobrze Pomaranczko że mi przypomniałaś starzeje się :shocked: normalnie jestem 85 rocznik , a wiecie co mi się dzieje maluje powiei delikatnym aplikatorem ,albo pedzelkiem a mi się powieka marszczy :shocked: czujecie to delikatne dotknięcia a mi się powieka marszczy jak przejeżdżam nim .
    Bo nie używam jeszcze żadnych kremów specjalnych tylko nivea - nie nawadze jak mi się twarz świeci i tłuści . TO co jak mi się tak z powiekami robi to zaraz kurze łapki na czole bruzdy od śmiechu , i stara baba a w metryce po 30-stce :shamed::confused:
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    Natalia =leci leci ,znamy to :)))
    U mnie tak samo ,myslam ze sobie wkrecam ta kreske i widze cos czego niema ,a naprawde byla strsznie slaba .
    Wchodzi maz i mowie widzisz cos ???A on jasne dwie kreski udalo sie !!!! a ja :wariat tu nic niema i tego samego dnia na bete :))
    Jak zobaczykam wynik to sie poryczalam i zkompem poszlam do niego do drogiego pokoju ,on an mnie spojzal i powiedzial tylko tak ???przytulil mnie i plakal razem ze mna :)
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    A ja pamiętam dopiero 10 styczeń kiedy zrobiłam test i wydawało mi się że są 2 kreski :bigsmile: 12stycznia poszłam na betę i skakałam przed przychodnią tak że wszyscy mnie słyszeli że się udało :bigsmile: Tymczasem za 2 tygodnie mam termin. Zleci wam dziewczyny, wydaje mi się że od 30 tygodnia leci znacznie szybciej.
    --

Ja myślałam że nigdy tak nie powiem ,ale gdzie !!!!mnie tak poleciało od 20 tyg. wyjazd pl i poszło ................
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    edzia503: Aha dobrze Pomaranczko że mi przypomniałaś starzeje się :shocked: normalnie jestem 85 rocznik , a wiecie co mi się dzieje maluje powiei delikatnym aplikatorem ,albo pedzelkiem a mi się powieka marszczy :shocked: czujecie to delikatne dotknięcia a mi się powieka marszczy jak przejeżdżam nim .
    Bo nie używam jeszcze żadnych kremów specjalnych tylko nivea - nie nawadze jak mi się twarz świeci i tłuści . TO co jak mi się tak z powiekami robi to zaraz kurze łapki na czole bruzdy od śmiechu , i stara baba a w metryce po 30-stce :shamed::confused:

Ale stara jestes :crazy:
    To ja do ciebie kochana chyba jestem dinozaurem w pazdzierniku stuknie mi 36 ...:crazy:
    Ale polecam krem przeciwzmarszczkowy juz stosowac :))
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    Siedze i drapie się po nodze klne znów mnie komar uwalił , patrze a on siedzi na drugiej nodze i doi, pacnęłam go i jest moja krew , dziad jeden
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    heheheh :D
    super jest entil na ukoszenia ,niewiem czy tam dostepny ,juz mam cale lato sprawdzone na nas i na malej :)
    --
    •  
      CommentAuthoracia20
     permalink
    a ja się strasznie bałam zrobić test i zrobiłam dopiero po 3 becie i mam na pamiątkę 2 grube krechy
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    To ja do ciebie kochana chyba jestem dinozaurem w pazdzierniku stuknie mi 36 ...:crazy:
    Ale polecam krem przeciwzmarszczkowy juz stosowac :))

Ej to nie jest śmieszne , to w twoim wieku ( bez obrazy bo 36 to nie dużo ) to nie wiem jak bede wygladać!!!!!!!!!!!!nivea nie wystarczy
    --
  2.  permalink
    JA testom też nie wierzyłam, a maż mówił widac jak nic są 2 kreski. Jak wyszłam z przychodni to zadzowniłam do niego i tak sie darłam że i tak nie wiele rozumiał :bigsmile: Staraliśmy się 2 lata prawie więc taki dar od losu wydawal mi sie prawie niemożliwy :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    Ja to co miesiac szalam z testami ,az mi moj maz zwrocil uwage ze zbankrutuje na tych testach :D
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    super jest entil na ukoszenia ,niewiem czy tam dostepny ,juz mam cale lato sprawdzone na nas i na malej :)

Musze poszukać , bo zaczoły sie chłodniejsze ale słoneczne dni i te dzidy w kanale tak się kludzą gorzej jak króliki
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    Natalko to strsznie dlugo ,ale jest owocek tego :)))
    Ja stralam sie o drogie 11 miesiecy a dluzylo mi sie strasznie ..
    Z niunia bylo prosto ,podjelismy decyzje : robimy baby ???robimy :) i w drogm cyklu zaszlam w ciaze :)
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    No z tymi testami i ich cenami można było popłynąć i jak non stop psuł mi sie termometr :bigsmile:
    A ja uparcie że twierdziłam że nie udało sięi biochemiczna, potem beta w szpitalu bo wysokie ciśnienie , i co 400 potem 900 a potem 2000 ponad i że jest coś nie halo , nie tam gdzie trzeba i zaczęło się czytanie o ciążach pozamacicznych , a tu jedno serduch 1marca i co bliźniaki . A mojego miałam na badania nasienia wysłać że nie domaga :bigsmile:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 05.09.12 09:06</span>
    Z niunia bylo prosto ,podjelismy decyzje : robimy baby ???robimy :) i w drogm cyklu zaszlam w ciaze :)

a ile niechcianych z pierwszego stosunku, a ile z pękniętych gumek :shocked: a człowiek tyle kroków i nic
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    Pomarańczka25: To ja do ciebie kochana chyba jestem dinozaurem

:rolling:
    no i weź tu się nie śmiej, dołuj itd.
    nie ma szans, bo zawsze coś mnie rozśmieszy :swingin:
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    Pomarańczka25: To ja do ciebie kochana chyba jestem dinozaurem w pazdzierniku stuknie mi 36 ...:crazy:

że niby co? To ja też już pod dinozaury podchodzę? :bigsmile: w lutym stuknie 32 :wink: niemniej, bardziej czuję się słonicą, mówcie sobie co chcecie :cool:

Treść doklejona: 05.09.12 09:20
    aaa i pamiętajcie babeczki - faceci z roku na rok są coraz starsi a kobiety piękniejsze :)
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
    • CommentTimeSep 5th 2012 zmieniony
     permalink
    katka81 patrzę u Ciebie w kartę ciąży i widzę spory brzuszek :tongue:, a ty zawsze chyba też chudzinka, no nie ? :wink:
    Ile masz w obwodzie?
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    No to się wychyliłam:shamed:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    judka25: katka81 patrzę u Ciebie w kartę ciąży i widzę spory brzuszek :tongue:, a ty zawsze chyba też chudzinka, no nie ? :wink:
    Ile masz w obwodzie?

no generalnie to tak 51-52 kg normalnie ważę judka :) Z tym, że z ciążą startowałam z 56, bo wiesz, po Świętach i lekki nadbagaż miałam ;) a brzuszek lecę zmierzyć - zaraz wracam :)

Treść doklejona: 05.09.12 09:47
    a więc donoszę, ze w obwodzie mam 104cm :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    katka_81: no generalnie to tak 51-52 kg normalnie ważę judka :) Z tym, że z ciążą startowałam z 56, bo wiesz, po Świętach i lekki nadbagaż miałam ;

To ja też zawsze 50-52 kg, ale przed ciążą w ciągu 3 miesięcy (zaraz po ślubie się zaczęło :tongue: ) dobiłam do 58 kg i od tej wagi startowałam.
    Tylko, że już ważąc te 58 kg nie wchodziłam w połowę swoich rzeczy, więc mam w planach po ciąży schudnąć do tych 52 kg, co by moja szafa nie ucierpiała .... i portfel :wink:
    Jak człowiek zawsze miał tę samą wagę, to potem ciężko tak się przestawić, a przecież chodzi o to żeby się dobrze sama ze sobą czuć :wink:
    W obwodzie masz tyle, co ja :cool:
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    judka25: więc mam w planach po ciąży schudnąć do tych 52 kg, co by moja szafa nie ucierpiała

no ja też koniecznie chcę osiągnąć taką wagę :) ciekawe jak pójdzie :)
    a w obwodzie - ponad metr - imponujące rozmiary osiągamy :) Talia osy normalnie :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthormooniia
     permalink
    o wieku gadacie , hmmmm ja w kwietniu skonczyłam 36 i ciesze sie , ze urodze w grudniu bo jeszcze sie załapie na te 36 a nie 37 ;)
    -- mama piątki :)
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    mooniia: i ciesze sie , ze urodze w grudniu bo jeszcze sie załapie na te 36 a nie 37 ;)

noo wlaśnie, ja już nie zdążyłam i rodziłam w 37 roku mego życia :wink:
    --
  3.  permalink
    Witam wszystkich

Tydzień 40 się skończył i nic :shocked::shocked:

Edzia waga nie idzie w góre bo pomimo tego że dzieci rosną Ty pewnie tracisz na wadze. Miałam tak samo w szpitalu, jadłam normalnie, ciągle ktoś mi coś przynosił a w 3 miesiące przybyło mnie tylko 3 kg - co przy takim leżeniu i nie chodzeniu jest aż dziwne bo się nie spala a sam dzidziuś przybrał w tym czasie ponad 2,5 kg - za to nadrobiłam przez te ostatnie 4 tyg.w domu :bigsmile::bigsmile:

Judka zbieraj się bo jak tak dalej będzie to nie zdarzę wskoczyć na to 1 miejsce :devil::devil::devil:

Ja się wstrzymam do poniedziałku i jadę do szpitala tam na pewno urodzę czyli 10 najpozniej 11 będzie Maluszek - chyba że się chłopak wcześniej zdecyduje :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    NadziejaUmieraOstatnia: Tydzień 40 się skończył i nic :shocked::shocked:

Nadzieja ale Cię zabolcowali w tym szpitalu :wink: ale to dobrze, dzięki Bogu Maluch już jest bezpieczny... :)
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    Edzia waga nie idzie w góre bo pomimo tego że dzieci rosną Ty pewnie tracisz na wadze. Miałam tak samo w szpitalu, jadłam normalnie, ciągle ktoś mi coś przynosił a w 3 miesiące przybyło mnie tylko 3 kg - co przy takim leżeniu i nie chodzeniu jest aż dziwne bo się nie spala a sam dzidziuś przybrał w tym czasie ponad 2,5 kg - za to nadrobiłam przez te ostatnie 4 tyg.w domu :bigsmile::bigsmile:

Chyba coś w tym ,jest
    Ale tak fajnie Cie lek.doprowadzili 40 sty tydz.a takie stresy były niesamowite .

A czemu w 37 to gorzej ?????
    --
    •  
      CommentAuthorDii
     permalink
    A mnie zaskakuje moja waga ostatnio, bo w ciągu 3 tygodni przybyło mi 4 kg. chociaż jem niewiele i w miarę zdrowo. To pewnie przez te obrzęki... Nogi mam jak słonica... Nie wiem co się dzieje, mąż się denerwuje, że to nie może być normalne, bo już w ciągu dnia nie mogę chodzić. Pokazuje się biała linia przy palcach i na zgięciach jak gdyby krew nie dochodziła... Miałyście tak?
    Białka w moczu nie mam, ciśnienie w normie... A nogi bolą... Wczoraj sąsiadka masażystka mi wymasowała nogi i było mi duuużo lepiej ale potem pojechałam po wózeczek, który prezentowałam w wątku o wyprawkach :wink: i jak wróciłam to tragedia...
    Najbardziej to przerażają mnie te kilogramy. Mój gin się przerazi jak za tydzień do niego pójdę!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    Dii: w ciągu 3 tygodni przybyło mi 4 kg. chociaż jem niewiele i w miarę zdrowo. To pewnie przez te obrzęki..

Jak masz obrzęki na nogach, to olej tę wagę, bo tylko niepotrzebnie się stresujesz. To nie Twoja rzeczywista waga, to woda, obrzęki, puchnięcie. A gin na pewno się nie przerazi, jak mu powiesz o obrzękach. Po porodzie wszystko zejdzie.
    Moja koleżanka była tak strasznie opuchnięta, że dzień po porodzie ważyła 10 kg mniej, bo wszystko z niej zeszło- + dziecko itd.
    Kontroluj mocz i ciśnienie, bo to jest ważne, a wagę schowaj do szafy :tongue:
  4.  permalink
    Dii- mi jak zeszly obrzęki z nóg po upałach to z dnia na dzień na wadze miałam 2,5kg mniej :wink: a teraz cały czas niemiłosiernie się pocę, aż nie chę myśleć co będzie po porodzie. na pewno po porodzie wszystko ci zejdzie.
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    Dzień dobry.... a tu lista dalej jak była tak jest :tooth:, przecież w końcu każda urodzi ... łatwo się mówi ale sama pewnie będę marudzić :rolling:, ja już pisałam że do 14.09 to ja nie rodzę koniec i kropka a później niech się dzieje co chce :swingin:
    --
  5.  permalink
    Tez wlasnie patrzę, że dziewczyny weszłyście w 10 miesiąc i NIC... :bigsmile:
    -- ___
    •  
      CommentAuthorjudka25
     permalink
    spidermanka: Tez wlasnie patrzę, że dziewczyny weszłyście w 10 miesiąc i NIC... :bigsmile:

Noooo :confused:

Ja nie mam już nadziei, jestem nastawiona na wywoływanie w przyszłym tygodniu (to już będzie skończony 42 tydz :devil:), ale strasznie się boję wywoływania, że zakończy się cc.
    Telefonów już nie odbieram, bo doprowadzają mnie do furii:devil: Samej ze sobą mi ciężko już wytrzymać, a jeszcze te telefony........ wrrrrr :devil:
    Jeszcze mama mnie wczoraj dobiła. Mówi tak: to co, 11.09 idziesz do szpitala tak? A ja na to: A czemu mówisz, że 11? To myślisz, że nie urodzę wcześniej? A ona: No..... wiesz.... myślę, że nie. :devil::devil::devil::devil::devil:
    I jeszcze się zapytała, co planujemy na weekend (tak jakby zapomniała, że jestem po terminie). Ja znowu swoje (na przekór), powiedziałam, że nic, bo do weekendu może się tyleee wydarzyć, mogę urodzić itd. I dopiero wyczuła moją złość i już się nie odzywała na ten temat. Ale ciśnienie mi podniosła :devil:
    •  
      CommentAuthorisiula
     permalink
    Dii: A mnie zaskakuje moja waga ostatnio, bo w ciągu 3 tygodni przybyło mi 4 kg. chociaż jem niewiele i w miarę zdrowo.

Witaj w klubie, też dobiłam 4kg w 3 tyg:sad: tylko nie zauważyłam u siebie jakichś specjalnych obrzęków.. jedyne co to pierścionek trochę ciężej zdjąć i sandałki wydają mi się ostatnio trochę ciaśniejsze.. Ale żeby 4kg aż?? Wątpię. Chyba, że to dzięki pokrzywie aż tak nie widać opuchlizny. Nie wiem sama..
    Dii: Najbardziej to przerażają mnie te kilogramy. Mój gin się przerazi jak za tydzień do niego pójdę!!!!

Moja gin się przeraziła..:sad: W najbliższy wtorek muszę powtórzyć badania TSH i obciążenie glukozą. Mam nadzieję, że będzie ok, bo ciśnienie mam super, a mocz czysty jak kosmonauta. Zobaczymy..
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    judka25: Mówi tak: to co, 11.09 idziesz do szpitala tak? A ja na to: A czemu mówisz, że 11? To myślisz, że nie urodzę wcześniej? A ona: No..... wiesz.... myślę, że nie. :devil::devil::devil::devil::devil:

kurcze to cię pocieszyła ... a może weźmie z zaskoczenia... mnie w pierwszej ciąży mimo że urodziłam w 38tc chcieli wywoływać ze względu na rozwarcie z którym chodziłam 2 miesiące i bali się o infekcje tak więc zgłosiłam się do szpitala na ktg w poniedziałek i co i lipa i lekarz mi oświadczył, że jak do czwartku nie urodzę to mam zgłosić się na wywoływanie... i tak się spięłam, że właśnie w czwartek urodziłam sama bez niczyjej pomocy :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorDii
     permalink
    isiula: jedyne co to pierścionek trochę ciężej zdjąć i sandałki wydają mi się ostatnio trochę ciaśniejsze..

No ja dawno już zdjęłam pierścionki, bo mnie palce bolą i ciężko mi je zginać.... a buty? Pomarzyć mogę, żeby jakiekolwiek założyć...
    isiula: Moja gin się przeraziła.. W najbliższy wtorek muszę powtórzyć badania TSH i obciążenie glukozą.

TSH robiłam i jest ok
    Obciążenie glukozą bałabym się robić, bo jakby wyszło coś nie tak ...

judka25: Kontroluj mocz i ciśnienie, bo to jest ważne, a wagę schowaj do szafy

U mnie mocz i ciśnienie też książkowo :bigsmile: No zobaczymy. Łącznie przybrałam już 18 kg. w co ciężko mi uwierzyć, ale faktycznie - to te obrzęki bo aż do kolan dochodzą - całe łydki... Mama mnie pociesza, że nogi mam jak słonica. Dobrze, ze cała nie wyglądam na słonicę:wink:
    --
  6.  permalink
    katka_81: Nadzieja ale Cię zabolcowali w tym szpitalu :wink: ale to dobrze, dzięki Bogu Maluch już jest bezpieczny... :)
    :bigsmile::bigsmile:

edzia503: Ale tak fajnie Cie lek.doprowadzili 40 sty tydz.a takie stresy były niesamowite .
    Już staram się tego nie pamiętać - teraz cieszę się że Maluszek jest bezpieczny. Ale ten nieszczęsny basen będzie mnie prześladował do końca życia :bigsmile:
    --
  7.  permalink
    Judka nie dziwię ci się że masz dośc tych komentarzy. Ja mam telefony co godzine czy przypadkiem nic sie nie dzieje i bardziej dzieje sie jak tak dzwonią niż jak mam spokój bo głos mi sie unosi z automatu i już mam nerwy. Zaczyna się takie narzucanie przeróżnych pomysłów. Wczoraj np. mama mi przyniosła kawę zbożową bo zdrowa jest. Nigdy takiej nie piłam , powiedziałam spróbuje to cały dzień za mną z tą kawą chodziła :devil:
    --
  8.  permalink
    Mi wczoraj koleżanka napisała abym wypiła dwie łyżki oleju rycynowego że niby pomaga, wywołuje skurcze itp. ZABIJAJĄ mnie te pomysły - może i skuteczne ale co komu to przeszkadza że jeszcze nie urodziłam..........
    --
    •  
      CommentAuthorDii
     permalink
    NadziejaUmieraOstatnia: ZABIJAJĄ mnie te pomysły - może i skuteczne ale co komu to przeszkadza że jeszcze nie urodziłam..........

Może się boją, że w ogóle nie urodzisz, i co wtedy??? :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Treść doklejona: 05.09.12 12:19
    Mi też dzisiaj mój fryzjer zszokował stwierdzeniem: " To ty jeszcze nie urodziłaś?! Rany! To najdłuższa chyba ciąża o jakiej słyszałem!!!" A przecież do terminu to jeszcze trochę :wink:
    --
  9.  permalink
    Dii: Może się boją, że w ogóle nie urodzisz, i co wtedy??? :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    --
    Teraz to już nawet nie ma takiej opcji :devil::devil::devil:

Treść doklejona: 05.09.12 12:20
    NadziejaUmieraOstatnia: Mi też dzisiaj mój fryzjer zszokował stwierdzeniem: " To ty jeszcze nie urodziłaś?! Rany! To najdłuższa chyba ciąża o jakiej słyszałem!!!" A przecież do terminu to jeszcze trochę :wink:
    Jeszcze choć troszkę mogłabyś pochodzić w ,,PAKIECIE,, :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorDii
     permalink
    oj tak :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAnula85
     permalink
    Witam własnie odebrałam mój detektor i już słyszałam serduszko.Wspaniałe uczucie aja jestem dużo spokojniejsza :)
    --
    •  
      CommentAuthormadzinka83
     permalink
    Ze mną na sali przeporodowej była dziewczyna, która kończyła 42tc, kilka razy już miała próbę oxy i nic jej nie ruszało. Chciała już cesarkę, ale lekarze powiedzieli że jeszcze nie :devil: właśnie zaczęło się coś dziać i urodziła równo ze mną.
    -- [url=http://lilypie.com][/url
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    Anula85: Wspaniałe uczucie aja jestem dużo spokojniejsza :)

no to teraz będziesz dużo spokojniejsza, ja sama pamiętam, jak się denerwowałam zanim nie poczułam ruchów, ale starałam się jakoś odpychać złe myśli bo z drugiej strony szkoda mi było kasy tym bardziej, że to moje drugie i ostatnie dziecko :cool:

Treść doklejona: 05.09.12 12:54
    a tak w ogóle Anula zrób sobie suwaczek będzie nam tu na forum łatwiej jak będziemy wiedzieć na jakim etapie jesteś :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAnula85
     permalink
    Nie bardzo wiem jak się tutaj wstawia suwaczek ale zaraz to obczaję .
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    Anula85: Nie bardzo wiem jak się tutaj wstawia suwaczek ale zaraz to obczaję .

U góry masz coś takiego jak ustawienia forum, i tam wklejasz w polu sygnaturka link suwaczka z jakiejś strony :wink:
    --
  10.  permalink
    echhh.. a ja się wkurzam bo dopiero pod koniec przyszłego tygodnia bede wiedziala czy musze sie wyprowadzac z obecnego mieszkania czy nie. I jesli tak to musze to zrobic przed porodem. I tak co kupie dziecku to do rodziców i czeka az juz sprawa sie wyjasni. Nic nie piore , nic nie szykuje... Ale to bedzie roboty jak juz będę coś wiedzieć... Najgorsza to chyba bedzie przeprowadzka.. Oby nie urodzic za wczesnie :confused:
    -- [url=http://www.suwaczki.com/][img]
  11.  permalink
    judka25: I jeszcze się zapytała, co planujemy na weekend (tak jakby zapomniała, że jestem po terminie).

Trzeba było powiedzieć, że na TEN WEEKEND juz macie plany, bo chcecie sobie wyskoczyć do Paryża na 3 dni :cool: hahahahaha :bigsmile:
    -- ___
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.