Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
normalnie jestem 85 rocznik , a wiecie co mi się dzieje maluje powiei delikatnym aplikatorem ,albo pedzelkiem a mi się powieka marszczy
czujecie to delikatne dotknięcia a mi się powieka marszczy jak przejeżdżam nim .
A ja pamiętam dopiero 10 styczeń kiedy zrobiłam test i wydawało mi się że są 2 kreski12stycznia poszłam na betę i skakałam przed przychodnią tak że wszyscy mnie słyszeli że się udało
Tymczasem za 2 tygodnie mam termin. Zleci wam dziewczyny, wydaje mi się że od 30 tygodnia leci znacznie szybciej.
--
Aha dobrze Pomaranczko że mi przypomniałaś starzeje sięnormalnie jestem 85 rocznik , a wiecie co mi się dzieje maluje powiei delikatnym aplikatorem ,albo pedzelkiem a mi się powieka marszczy
czujecie to delikatne dotknięcia a mi się powieka marszczy jak przejeżdżam nim .
Bo nie używam jeszcze żadnych kremów specjalnych tylko nivea - nie nawadze jak mi się twarz świeci i tłuści . TO co jak mi się tak z powiekami robi to zaraz kurze łapki na czole bruzdy od śmiechu , i stara baba a w metryce po 30-stce

Z niunia bylo prosto ,podjelismy decyzje : robimy baby ???robimy :) i w drogm cyklu zaszlam w ciaze :)
a człowiek tyle kroków i nic
To ja do ciebie kochana chyba jestem dinozaurem

To ja do ciebie kochana chyba jestem dinozaurem w pazdzierniku stuknie mi 36 ...
w lutym stuknie 32
niemniej, bardziej czuję się słonicą, mówcie sobie co chcecie 
, a ty zawsze chyba też chudzinka, no nie ? 
katka81 patrzę u Ciebie w kartę ciąży i widzę spory brzuszek, a ty zawsze chyba też chudzinka, no nie ?
Ile masz w obwodzie?
no generalnie to tak 51-52 kg normalnie ważę judka :) Z tym, że z ciążą startowałam z 56, bo wiesz, po Świętach i lekki nadbagaż miałam ;
) dobiłam do 58 kg i od tej wagi startowałam.

Edzia waga nie idzie w góre bo pomimo tego że dzieci rosną Ty pewnie tracisz na wadze. Miałam tak samo w szpitalu, jadłam normalnie, ciągle ktoś mi coś przynosił a w 3 miesiące przybyło mnie tylko 3 kg - co przy takim leżeniu i nie chodzeniu jest aż dziwne bo się nie spala a sam dzidziuś przybrał w tym czasie ponad 2,5 kg - za to nadrobiłam przez te ostatnie 4 tyg.w domu
i jak wróciłam to tragedia...w ciągu 3 tygodni przybyło mi 4 kg. chociaż jem niewiele i w miarę zdrowo. To pewnie przez te obrzęki..
Tez wlasnie patrzę, że dziewczyny weszłyście w 10 miesiąc i NIC...

), ale strasznie się boję wywoływania, że zakończy się cc.
Samej ze sobą mi ciężko już wytrzymać, a jeszcze te telefony........ wrrrrr 

A mnie zaskakuje moja waga ostatnio, bo w ciągu 3 tygodni przybyło mi 4 kg. chociaż jem niewiele i w miarę zdrowo.
tylko nie zauważyłam u siebie jakichś specjalnych obrzęków.. jedyne co to pierścionek trochę ciężej zdjąć i sandałki wydają mi się ostatnio trochę ciaśniejsze.. Ale żeby 4kg aż?? Wątpię. Chyba, że to dzięki pokrzywie aż tak nie widać opuchlizny. Nie wiem sama..Najbardziej to przerażają mnie te kilogramy. Mój gin się przerazi jak za tydzień do niego pójdę!!!!
W najbliższy wtorek muszę powtórzyć badania TSH i obciążenie glukozą. Mam nadzieję, że będzie ok, bo ciśnienie mam super, a mocz czysty jak kosmonauta. Zobaczymy..
Mówi tak: to co, 11.09 idziesz do szpitala tak? A ja na to: A czemu mówisz, że 11? To myślisz, że nie urodzę wcześniej? A ona: No..... wiesz.... myślę, że nie.
jedyne co to pierścionek trochę ciężej zdjąć i sandałki wydają mi się ostatnio trochę ciaśniejsze..
Moja gin się przeraziła.. W najbliższy wtorek muszę powtórzyć badania TSH i obciążenie glukozą.
Kontroluj mocz i ciśnienie, bo to jest ważne, a wagę schowaj do szafy
No zobaczymy. Łącznie przybrałam już 18 kg. w co ciężko mi uwierzyć, ale faktycznie - to te obrzęki bo aż do kolan dochodzą - całe łydki... Mama mnie pociesza, że nogi mam jak słonica. Dobrze, ze cała nie wyglądam na słonicę
Nadzieja ale Cię zabolcowali w tym szpitaluale to dobrze, dzięki Bogu Maluch już jest bezpieczny... :)

Ale tak fajnie Cie lek.doprowadzili 40 sty tydz.a takie stresy były niesamowite .Już staram się tego nie pamiętać - teraz cieszę się że Maluszek jest bezpieczny. Ale ten nieszczęsny basen będzie mnie prześladował do końca życia
ZABIJAJĄ mnie te pomysły - może i skuteczne ale co komu to przeszkadza że jeszcze nie urodziłam..........

Może się boją, że w ogóle nie urodzisz, i co wtedy???Teraz to już nawet nie ma takiej opcji
--

Mi też dzisiaj mój fryzjer zszokował stwierdzeniem: " To ty jeszcze nie urodziłaś?! Rany! To najdłuższa chyba ciąża o jakiej słyszałem!!!" A przecież do terminu to jeszcze trochęJeszcze choć troszkę mogłabyś pochodzić w ,,PAKIECIE,,
właśnie zaczęło się coś dziać i urodziła równo ze mną.
[/urlWspaniałe uczucie aja jestem dużo spokojniejsza :)