Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A ja pamiętam dopiero 10 styczeń kiedy zrobiłam test i wydawało mi się że są 2 kreski 12stycznia poszłam na betę i skakałam przed przychodnią tak że wszyscy mnie słyszeli że się udało Tymczasem za 2 tygodnie mam termin. Zleci wam dziewczyny, wydaje mi się że od 30 tygodnia leci znacznie szybciej.
--
Aha dobrze Pomaranczko że mi przypomniałaś starzeje się normalnie jestem 85 rocznik , a wiecie co mi się dzieje maluje powiei delikatnym aplikatorem ,albo pedzelkiem a mi się powieka marszczy czujecie to delikatne dotknięcia a mi się powieka marszczy jak przejeżdżam nim .
Bo nie używam jeszcze żadnych kremów specjalnych tylko nivea - nie nawadze jak mi się twarz świeci i tłuści . TO co jak mi się tak z powiekami robi to zaraz kurze łapki na czole bruzdy od śmiechu , i stara baba a w metryce po 30-stce
Z niunia bylo prosto ,podjelismy decyzje : robimy baby ???robimy :) i w drogm cyklu zaszlam w ciaze :)
To ja do ciebie kochana chyba jestem dinozaurem
To ja do ciebie kochana chyba jestem dinozaurem w pazdzierniku stuknie mi 36 ...
katka81 patrzę u Ciebie w kartę ciąży i widzę spory brzuszek , a ty zawsze chyba też chudzinka, no nie ?
Ile masz w obwodzie?
no generalnie to tak 51-52 kg normalnie ważę judka :) Z tym, że z ciążą startowałam z 56, bo wiesz, po Świętach i lekki nadbagaż miałam ;
Edzia waga nie idzie w góre bo pomimo tego że dzieci rosną Ty pewnie tracisz na wadze. Miałam tak samo w szpitalu, jadłam normalnie, ciągle ktoś mi coś przynosił a w 3 miesiące przybyło mnie tylko 3 kg - co przy takim leżeniu i nie chodzeniu jest aż dziwne bo się nie spala a sam dzidziuś przybrał w tym czasie ponad 2,5 kg - za to nadrobiłam przez te ostatnie 4 tyg.w domu
w ciągu 3 tygodni przybyło mi 4 kg. chociaż jem niewiele i w miarę zdrowo. To pewnie przez te obrzęki..
Tez wlasnie patrzę, że dziewczyny weszłyście w 10 miesiąc i NIC...
A mnie zaskakuje moja waga ostatnio, bo w ciągu 3 tygodni przybyło mi 4 kg. chociaż jem niewiele i w miarę zdrowo.
Najbardziej to przerażają mnie te kilogramy. Mój gin się przerazi jak za tydzień do niego pójdę!!!!
Mówi tak: to co, 11.09 idziesz do szpitala tak? A ja na to: A czemu mówisz, że 11? To myślisz, że nie urodzę wcześniej? A ona: No..... wiesz.... myślę, że nie.
jedyne co to pierścionek trochę ciężej zdjąć i sandałki wydają mi się ostatnio trochę ciaśniejsze..
Moja gin się przeraziła.. W najbliższy wtorek muszę powtórzyć badania TSH i obciążenie glukozą.
Kontroluj mocz i ciśnienie, bo to jest ważne, a wagę schowaj do szafy
Nadzieja ale Cię zabolcowali w tym szpitalu ale to dobrze, dzięki Bogu Maluch już jest bezpieczny... :)
Już staram się tego nie pamiętać - teraz cieszę się że Maluszek jest bezpieczny. Ale ten nieszczęsny basen będzie mnie prześladował do końca życia Ale tak fajnie Cie lek.doprowadzili 40 sty tydz.a takie stresy były niesamowite .
ZABIJAJĄ mnie te pomysły - może i skuteczne ale co komu to przeszkadza że jeszcze nie urodziłam..........
Teraz to już nawet nie ma takiej opcji Może się boją, że w ogóle nie urodzisz, i co wtedy???
--
Jeszcze choć troszkę mogłabyś pochodzić w ,,PAKIECIE,, Mi też dzisiaj mój fryzjer zszokował stwierdzeniem: " To ty jeszcze nie urodziłaś?! Rany! To najdłuższa chyba ciąża o jakiej słyszałem!!!" A przecież do terminu to jeszcze trochę
Wspaniałe uczucie aja jestem dużo spokojniejsza :)