Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Widzę, że zostałam "wywalona" z listy.
tu nie chodzi o to ze ma byc czesto, ale sa osoby ktore sie wpisuja i tyle ich widziano
Oj, jeśli sobie dobrze przypominam, patyk była częściej.
Ja to mam tak, że marzę żeby już dziecia mieć przy sobie... ale na porodówkę mi się w cale jeszcze nie spieszy
Katka spokojnie nic się jeszcze nie zapowiada Jeszcze jak Nadzieja ruszy, to już w ogóle...
jeszcze jak Judka tu była, to jakoś tak się czułam... powiedzmy bezpiecznie, stabilnie ale teraz to już chyba nie są przelewki Jeszcze jak Nadzieja ruszy, to już w ogóle...
Mam tak samo od wczoraj cykorze
a czy Wy też tak macie, ze jednego dnia mogłybyście iść rodzić, bo macie takiego powera, radość w sercu i ogromną tęsknotę za tuleniem dziecia a innego dnia fiksujecie, boicie się i pomimo nieodpartego pragnienia ujrzenia już dziecia, wolałybyście odłożyć jeszcze poród w czasie?
Mi w tej ciąży z niczym się nie spieszy , może dlatego, że to drugi raz, przy pierwszej ciąży byłam bardzo niecierpliwa, a teraz luuuzikkk
--
edzia - tez mam taka nadzieje :) a co do uswiadomienia, to ja wiem, ze jestem w ciazy..ale jakos nie dociera do mnie fakt, ze naprawde bedziemy rodzicami malego szkraba, tylko i wylacznie zaleznego od nas, tak dlugo wyczekiwanego :) ze bede mama :)) moze po dzisiejszej szkole rodzenia do mnie dotrze ;) za tydzien mamy 3 godz szkoly na temat karmienia piersia, a za 2tyg 3 godz jak byc dobrym rodzicem ;)