Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
W jednym dniu bylam gotowa na porod normalnie nastawienie mega bojowe, na drugi dzien balam sie bolu tego co mnie czeka. Gdy juz lezalam na kozetce z odchodzacymi wodami plodowymi zaczelam sie troszke bac bo juz wiedzialam ze odwrotu nie ma. To dopiero bylo dziwne uczucie...adrealina zadzialala!:)
Ja już nie wyrabiam. Tak mnie krocze boli, z dnia na dziej mocniej i już nawet kaszel powstrzymuje , bo gdy kaszle ból w dole okropny.
dajesz nadzieję hope:) wspomnę Ciebie jak już będę stękać na kozetce ;)
ale lepiej może trzymać się tego terminu z OM
mój Przemek jest już w drodze do domku :) Będzie z Nami 4 tygodnie, więc pozostaje mi powiedzieć - MOGĘ RODZIĆ :)
No ale ten mój pierwotny 15.09 był z 1 usg. Więc zrobiłam korektę na OM. Bo to 4 dni różnicy :) A kiedy wyjdzie? No jasne wtedy jak będzie chciał :P
mój Przemek jest już w drodze do domku :) Będzie z Nami 4 tygodnie, więc pozostaje mi powiedzieć - MOGĘ RODZIĆ :)
No takie wieści to ja moge tu cąły dzień siedzieć i tylko odświeżać strone
No to teraz czułe przywitanie i niech się dzieje co Misia postanowi . A mamusia zakupowo już przygotowana
Bo Judka chyba i nawet karuzelke powiesiła i Filipek zczaił że teraz gotowe
Uwiezcie dziewczyny ze rozpoznacie skurcze zapowiadajace porod,tego nie da sie przeoczyc.
No takie wieści to ja moge tu cąły dzień siedzieć i tylko odświeżać strone
No to teraz czułe przywitanie i niech się dzieje co Misia postanowi . A mamusia zakupowo już przygotowana
Bo Judka chyba i nawet karuzelke powiesiła i Filipek zczaił że teraz gotowe
Nie dostałam Nadzieja dostałaś moją wiadomość?? wysyłałam...daj znać
--
Kto by powiedział że taka zwykła lewatywa a taki ma dobroczynny wpływ normalnie nie wierze ze jestem w szpitalu i ze jutro musze urodzic.zaraz przyjedzie dla meza pizza. zjem sobie kawalek.po tej lewatywie czuje sie 5kg lzejsza i jestem ciagle glodna :-)
--
Dziewczyny od rana się dziwnie czuję, godzinę temu miałam skurcze dość mocne w podbrzuszu, aż musiałam przysiąść sobie. poza tym brzuch od rana twardnieje co jakiś czas, dziecko się rusza.