Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Moj maz wlasnie poszedl na imprezke z pracy, a ja mam sie spakowac, bo o 4 nad ranem wyjezdzamy ze znajomymi do Kornwalii.. jak ja nie lubie sie pakowac..mam takiego lenia, ze pewnie zanim sie za to zabiore maz wroci z imprezki ;)
--
ja idę w poniedziałek na usg i też mam zamiar dopytać się dokładnie czy ten mój Jaś pozostał Jasiem czy aby się cos nie zmieniło
ja jestem dopiero po pierwszym sikańcu :)
No i nie wiem czemu się przejmujesz wychodzącym pępuchem? Ja to bym chciała, żeby wylazł ale za głęboki mam i nie grozi
A czy gin będzie miał szansę powiedzieć mi już coś więcej niż nie wiem? Czy mnie odeśle na potem z usg?
Violet u mnie wszystko ok, jestem nerwowa strasznie, robię wszystko, abym się tak nie denerwowała w przyszłym tygodniu idę ponownie do poradni genetycznej odebrać wyniki krwi oraz do ginekologa
od 18.00 mam silne skurcze co 5-7 min. boli tak strasznie ze do rana to ja nie przezyje. nie sa to skurcze porodowe. szyjke mam zamknieta.robili mi dzis cuda na kiju anic nie ruszylo szyjki.podali kroplowke zantybiotykiem bo minelo 12 godz od odejscia wod i mogloby dojsc do zakazenia. kazali zasnac. tylko ciekawe jak tu spac przy takim bolu.rano, o ile przezyje ten bol przez cala noc to wywolywanie. boje sie ze skonczy sie to cesarka.ai tak sie namecze tyle godzinn. znieczulenie dostane przy rozwarciu na 5 cm czyli nie doczekam tego. mojemu mezowi kazali jechac do domu.oby przezyc do rana
od 18.00 mam silne skurcze co 5-7 min. boli tak strasznie ze do rana to ja nie przezyje. nie sa to skurcze porodowe. szyjke mam zamknieta.robili mi dzis cuda na kiju anic nie ruszylo szyjki.podali kroplowke zantybiotykiem bo minelo 12 godz od odejscia wod i mogloby dojsc do zakazenia. kazali zasnac. tylko ciekawe jak tu spac przy takim bolu.rano, o ile przezyje ten bol przez cala noc to wywolywanie. boje sie ze skonczy sie to cesarka.ai tak sie namecze tyle godzinn. znieczulenie dostane przy rozwarciu na 5 cm czyli nie doczekam tego. mojemu mezowi kazali jechac do domu.oby przezyc do rana
violet_flower - niestety u mnie synus dalej poprzecznie polozony. Czulas jak twoj szkrab sie przekrecal? bolalo?
Za tydzien w piatek chcemy sie umowic na usg, wtedy podejzymy co i jak :)