Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Aczkolwiek na moje przekręcanie się na plecy słabo działa,
A ja znów mam gorszy dzień. Cholernie mi się nudzi i nie mam ochoty na nic Mam już dość tego czekania na córcię. Ja już chcę ją tulić!
Mam już dość tego czekania na córcię. Ja już chcę ją tulić!
Isiula nie martw się nie ty jedna budzisz się na plecach, ja do tej pory tak mam, a mąż mnie dzisiaj oświecił że nasze dziecko go skopało o 5-tej rano, bo trzymał rękę na moim brzuszku i opowiadał że cały brzuch mi latał a ja spałam w najlepsze i nic nie czułam, więc mimo że i tak w nocy ląduję na plecach dzieciak ma się dobrze
Isiula ja kocham tego rogala:>
Dziewczyny o 7.00 skurcze zniknely po calej nocy meczarni.podali mi jeszcze raz antybiotyk przeciw zakazeniu.potem zbadala mnie lekarka i rozwarcie o 9.00 na 4 cm ale skurczy brak. podali cos na szyjke ale nie oksy. dostalam znieczulenie ale na mnie slabo dziala albo za mala dawke bo boli strasznie. urodze dzis. dzieki za kciuki i prosze o jeszcze :-)
zapowiedziałam już rodzinie że ja do 14.09 na żadną porodówkę się nie wybieram
A ja znów mam gorszy dzień. Cholernie mi się nudzi i nie mam ochoty na nic
W domu zostało kilka rzeczy do zrobienia przez mojego M. (typu wiercenie, wymiana gniazdek etc.)
Orientujecie się może jak często się robi ktg po terminie? Ja byłam w pon.dziś pójdę do gina ale on ma płatne więc jak mi każe chodzić codziennie to trochę przepłacę A w szpitalu to gdzie mam się ewentualnie zgłosić na IP czy ,,położnictwo,, ?
--
W takim razie chyba zadzwonie - dziękuje Jak byłam na dniach otwartcyh szpitala, w którym chcę rodzić pytała o to ktg dziewczyna. Połozne powiedziały, że wystarczy zadzwonić do szpitala, zapisać się/zarejestrować kiedy termin pasuje i po prostu przychodzi się na ktg na oddział do położnych. Więc wydaje mi się, że chyba w wielu szpitalach tak to funkcjonuje. Najlepiej zadzwoń do szpitala i się upewnij
ie Nadzieja To jak Violet podała Tobie swój numer no to ja się pchać nie będę Dobrze, że wszystko jest ok