Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Olenkaka nic sie nie stało pewnie! ale masz nauczkę
Ale jestem przyzwyczajona do latania całymi dniami, bo wcześniej studiowałam oba kierunki razem, a teraz jak przyszło mi siedzieć w domu to ledwo to znoszę. Może jakoś podołam.
wooow podziwiam Cię ogromnie ja chyba bym na to czasu nie miała... tym bardziej jak się maluszek urodzi, a ty jak planujesz podzielić czas... bo ja cię szczerze podziwiam, na początku po porodzie przez 2 tygodnie chodziłam nie przytomna..
Szczerze mówiąc to ja też teraz się zastanawiam co ja zrobiłam. Ale zawsze jest rozwiązanie, bo mogę wziąć tok indywidualny i będę siedziała z maluszkiem w domu.
a teraz poszłam jeszcze na mgr z pedagogiki. Jak ja dam radę to nie wiem (...) mogę wziąć tok indywidualny i będę siedziała z maluszkiem w domu.
tak jak mówiłam mi się nie spieszy i to widać po zapisie KTG
Misia mi na nogi pomaga wapno musujące wypite przed samym snem.
Ja od października poszłam na studia
Ja od października poszłam na studia
Dasz radę Od tych, którzy mają dzieci i studiują wiem, że dopóki dziecko jest mało ruchliwe, to jest ok... Podobno gorzej, jak już dzieć chodzi i gada
Ja też się zastanawiam, bo może będę miała szansę na inną pracę, ale do tego muszę zrobić podyplomowo pedagogikę przedszkolną i wczesnoszkolną. i teraz byłby to nawet dobry moment od października iść. Tylko przerażają mnie później egzaminy w styczniu, jak urodzi się maluszek i zjazdy przez pierwsze miesiące
infekcja intymna, białe upławy, świąd, co mogę bezpiecznie na to brać (w 5tc)?
a moja Kasiula już 3-nieźle-czas zapitala teraz to widze:)
--
Dziewczyny a mnie od ponad godziny męczą skurcze dośc bolesne w podbrzuszu i w krzyżu,ale póki co nie regularne...zaraz uciekam od łóżka może przejdzie.
A jeszcze dziś parę godz temu pisałam,że skurcze całkiem ucichły;/