Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
doszła infekcja intymna, białe upławy, świąd, co mogę bezpiecznie na to brać (w 5tc)? Gin dopiero za 2tyg...
maluch ma ułożenie pośladkowe, co to dla mnie oznacza ?
Matko! Jak czytam, że Wy już 32, 33 tydz. zaczynacie, to wydaje mi się, że jesteście w taaakiej zaawansowanej ciąży
Ale to, że ja jestem już na końcówce w ogóle do mnie nie dociera Nic a nic! Czuję się coraz lepiej, powoli przyzwyczajam się do kaczego chodu, czasem mnie coś zakłuje, czasem coś zaboli... Pewnie będę towarzyszyć Sysi i blokować listę
Jak patrzę na tę listę, to teraz kolej na Nadzieję, a potem będzie chwila ciszy...
--
od mikołaja nawet dostałam wypasiony expres i co pocieszyłam się nim miesiąc
Judka Gratulacje
P.s.na twoim przykładzie widzę,że nie dam rady urodzić bez znieczulenia a miałam taki plan
Ulcia ale ten czas leci.... Martynka już dwa i pół tygodnia ma.. a ja mam wrażenie że ty to wczoraj urodziłaś heheh czas mi leci strasznie szybko...
Wszystko byłoby cudownie gdyby nie ten jej ból brzuszka niemal cały czas
wiesz, ale nie każda ma taki poród.. są dziewczyny które cudownie wspominają swoje porody, ja mam mimo wszystko zamiar rodzić sn bez znieczulenia , każda ciąża i poród jest inny, trzeba myśleć pozytywnie, no ale znieczulenie po to jest więc absolutnie nikomu nie odmawiam go brania
--