Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
pomaranczka a jak ten maluch lezy na tym lezaczku to jest w wodzie??
ja tetry do kapieli uzywałam przy Cysi bo ona sie tak darła i bała wody, ze szok , zawinieta w tetre przyjmowała kapiel z godnoscia i z czasem ja polubiła :)

wiec oboje stopkami dziurki wiercą nie powiem gdzie to czuje 

badanie przespała , drugie też , na koniec ktg się obudziła i tak od 2 dni .

Taka łacha o wszystko
Ostatnio jestem zajęta i niestety mało mnie na forum, a jak wchodze to tyle do czytania,że nie daje rady nadrobić
GRATULACJE DLA NOWYCH MAMUŚ!!! A jajuż w pierwszej dziesiątce
Ło..ale ten czas leci. Po tym jak na ostatniej wizycie usłyszałam,że brzuch już mam bardzo nisko i dzidzia raczej będzie tydzień wcześniej, to spakowałam sobie torbe do szpitala. Mam już praktycznie wszystko gotowe, jedynie to na wózek czekam i coś mnie trafia bo dojechać do mnie nie może, ale to już inna historia i przeboje z niesłownym sprzedawcą
To ja lece spać, a Was serdecznie pozdrawiam i życze kolorowych snów tym, które jeszcze zasnąć nie mogą i miłego dzionka, tym które już smnacznie śpią

ale szybko od ściągnięcia pessara! wielkie gratulacje!!!Pomarańczka25 - my wczoraj z mezem ogladalismy wanienki w sklepie internetowym, i tak sie zastanawialismy jak ta sie obsluguje.. bo jakas taka inna byla i z tym hamakiem bardziej jak zabawka wygladala ;) mowisz, ze warto kupic? tu w UK jest dosc droga. Maz bedzie kapal synka..wiec on zadecyduje o wanience.

no więc tak: główka jest duża, te 32,4 cm(38w4d), brzuszek (AC) 28,6 cm(32w4d), kość udowa(FL) 6,19 cm(32w0d). Czyli generalnie tylko ta główka jakoś wyprzedza bardziej. Ogólnie cały dzidziuś wg usg jest taki jak w 33w4d, czyli jakby 2 tyg do przodu, ale wiadomo błędy pomiarowe itd, więc wcale nie musi tak być
więc nie jestes osamotniona z dużym dzieckiem
violet_flower

Sysia nie ma pytałam nawet podałam podobny skład to patrzyli na mnie jak na kretynkę , tu jak ktoś wiecej wie niż gin. połżna czy farmaceutka odprawia się go z kwitkiem .
I jeszcze usłyszałam ze widocznie nie jest źle skoro lek. w szpitalu nic nie przepisał
, a nikt ci tego z polski wysłać nie może?
ooo to spóźnione ale szczere życzonka z okazji urodzin!!! Oby czas już tylko leciał szybciej... do porodu oczywiście
Wszystkiego Naj Naj z okazji wczorajszych ur. Dużo Zdrówka

dokładni i żeby jakaś infekcja się nie zrobiła, żebyś przypadkiem za szybko przez to nie urodziła...

No i w 22 tygodniu mam zrobić test obciążenia glukozą. Nie wiem czemu tak szybko. Zazwyczaj to badanie wykonuje się pomiędzy 24 a 28. tyg.