Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja mam za to dziś duszności, normalnie wydaje mi się z dnia na dzień że brzuch mi rośnie szybko, a raczej podnosi się wyżej, bo dzidzię czuję dzisiaj nawt ze 4cm powyżej pępka z prawej strony, szczególnie jak leżę no i strasznie mi duszno przez to
edzia ja się Tobie nie dziwię, jestem w szoku, że lekarze mają tak lekceważące podejście w dodatku do ciąży bliźniaczej...a jak często masz wizyty u gin? bo u Ciebie to powinny być chyba min co 2 tyg, ale pewnie też to lekceważą...
jejku jak on się wierci... kiedy on śpi? czkawkę ma 3-4 razy na dobę a teraz od 2 godzin nie przestaje napierać! Kiedyś wyczekiwałam każdego ruchu a teraz?! To trochę za dużo!
4170 g I 57 cm
edzia no to widzę, że mamy podobnie z tym spaniem...ja kota nie mam i dziecka a nawet latająca mucha jest w stanie mnie obudzić...
Ja jeszcze sobie tak tłumacze że to przygotowanie do Opieki nad Maluszkami dzięki temu łatwiej się przystosuje dospania na raty.
tak sie zastanawiam gdzie by tu w poblizu dorwac ptasie mleczko ;)
A! wiem, na co mam ochote na czekoladki Lindt te czerwone :) mleczne :))) musze kupic w najblizszym czasie ;)