Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

violet_flower - u mnie stoi paczka na kopca, kupiona chyba z 2 miesiace temu..robic mi sie nie chce ;) za to jzu dwa razy robilam te ciasteczka orzechowe :) mniaam
a mnie jakoś zupełnie nie ciągnie do słodyczy..
ehh
isiula nie żaluj sobie
a jeszcze mam nadbagaż sprzed ciąży 20kg..

hyhyhy

Dodam,ze brzuch smaruje codziennie oliwką dla dzieci Johnson
Słodycze jakoś nie bardzo mnie kręcą, odwrotnie niż przed ciążą. Jeśli już, to muszą zawierać czekoladę
W pierwszym trymestrze miałam głównie ochotę na śledzie i biały ser, a teraz pożeram śliwki i gruszki.

, a dopiero minęło 5 dni od porodu (- 9 kg)
Trzymam kciuki za szybkie rozpakowanie

Pewnie Ty też masz 165 cm, i normalnie byś ważyła 60 kg 

a ten maluch w brzuszku wiecznie głodny jest i co 2 godziny muszę coś zjeść
jutro idę do gina i będzie ważenie, więc ciekawa jestem ile przytyłam 
Do jutra :*
Katka teraz Ty królujesz na podiumTrzymam kciuki za szybkie rozpakowanie

, jak na razie 0 objawów no może po za bólami @-owymi i dobrze jutro mam KTG to zobaczymy czy cokolwiek się zapisze... Katka ty to już w każdej chwili, twoja macica tak się napracowała że poród powinnaś mieć szybciutki
, Natalia ja na twoim miejscu też bym siedziała w domu
, zresztą ja już mężowi zapowiedziałam, że dalej niż do sklepu się nie wybieram bo się boję że mi wody odejdą w sklepie, tym bardziej że w pierwszej ciąży poród zaczął się od odejścia wód... no ale podobno każdy jest inny ...
Dopadły mnie jeszcze ze 3 takie dosyć silne, jakby mi ktoś podbrzusze w imadło włożył - po każdym wyciekało mi coś wodnistego... Majtochy do wymiany :) Czy to mogą być wody?
Sysia nie martw sie USG to tylko sprzet, mala nadrobi zobaczysz! wazne ze przekroczyla 2 kg i jest zdrowa:)

Do schudniecia zostalo niewiele:)
żeby było ok 
nie mam ani jednego 
judka jak się czujecie?
--

I potem zapytaliśmy taka fajną pielegniarkę czemu wszyscy się dziwią. Powiedziała, że tu się takie dzieci nie rodzą duże, że w tej chwili jest 25 kobiet na oddziale i dzieci urodziły się w przedziale 2600-3500 g i bardzo rzadko rodzą sie tak duże dzieci, a jeśli już to obcokrajowce. Nie wiem czy to przypadek, ale byli zdziwieni
Powiedziała, że tu się takie dzieci nie rodzą duże, że w tej chwili jest 25 kobiet na oddziale i dzieci urodziły się w przedziale 2600-3500 g i bardzo rzadko rodzą sie tak duże dzieci, a jeśli już to obcokrajowce. Nie wiem czy to przypadek, ale byli zdziwieni

Moze bedzie taka jak moj Dominik (2650g)
no może ma i więcej bo wiadomo USG też się myli, w każdym razie będzie na pewno kruszynka
no nic będzie lepiej musi być i koniec .