Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Chociaż najchętniej wszystko zrobiłabym już, zaraz
--
no ja też, dlatego tak się dopytuję łózeczko mamy w planach kupić własnie tak końcem września/początkiem października, żeby od razu złożyć niech się wietrzy, no i już wtedy bym sobie wszystko poprała, prasowała, żeby pod koniec października mieć gotowe
dam znać na pewno :) telefonem napiszę :) no własnie są nieregularne ale czy to na pewno one??? czy znowu jakieś niezidentyfikowane skurcze, chyba zapodam nospy i kąpiel, i zobaczę, chociaż wtedy też była kąpiel i nospa i dupa tam ciągnęło jak cholera a na ip nic nie wyszło :( a ty masz jakoś później możliwość dania znam znaku jakbyś w razie co urodziła?
dam znać na pewno :) telefonem napiszę :) no własnie są nieregularne ale czy to na pewno one??? czy znowu jakieś niezidentyfikowane skurcze, chyba zapodam nospy i kąpiel, i zobaczę, chociaż wtedy też była kąpiel i nospa i dupa tam ciągnęło jak cholera a na ip nic nie wyszło
Bylam dzis u poloznej, mowila, ze maly jest glowka po srodku i tak dosc nisko, jakos nie za bardzo jej ufam, bo juz mi ja zmieniali ktorys tam raz.
Jedyne 2 kg na plusie
Do tego mowila, ze mozna pic alkohol, ale nie karmic mlekiem na kacu, tylko jak kac minie.. dla mnie to nie do pomyslenia pic % i karmic.
no nam wlasnie dzis mowila polozna, ze % ida do mleka, wiec mamy te mleko odciagac i wyrzucac. Dopiero jak bedziemy pewne, ze nie ma alkoholu w organizmie to mozna dac mleko (nie wiem niby jak pijaca matka mialaby to wiedziec? kupic alkomat?). To opinia poloznej z UK, z ktora mamy zajecia.
A tak z innej beczki mam pytanie. Miałyście bądź macie coś takiego jakbyście się podduszały?
A tak z innej beczki mam pytanie. Miałyście bądź macie coś takiego jakbyście się podduszały?
Violet_flower - moze jakby mi polozna pokazala jak to sie sprawdza, to bym sprobowala z jej pomoca ;) a tak to sie boje.. jestem panikara z natury ;) nie chce krzywdy dziecku zrobic swoja niewiedza i ciekawoscia ;) poczekam do juta. Zobaczymy czy ta polozna dobrze wyczula ulozenie dziecka.
Dziewczyny, mam takie pytanie..
Jestem w 6tyg ciąży i WBC (białe krwinki) mam na poziomie 4,60. Przeczytałam że w ciąży powinno być ok 10 :O i teraz pytanie czy WBC wzrasta już po zapłodnieniu czy może jakoś później? MArtwię się tym... Któraś z was tak miała?
Dziewczyny mam pytanie czy któraś z was miała taką akcję u gina ,ze pani dr. nie mogła znaleźć dziecka detektorem????Ja tak miałam dzisiaj i rozbeczałam się ze strachu . Pani dr. powiedziała,że na pewno wszystko jest ok a dzidziuś po prostu gdzieś jej uciekł i nie chce się zbadać.Jutro rano lecę na usg bo nie wytrzymam z tego strachu.Dodam,ze wczoraj też miałam problem z wyszukaniem go swoim detektorem,ale mój mąż powiedział,że go poczuł jak się mocno przytulił do brzucha i do niego przemawiał.
A jak z ruchami?
eveke
6 minut temu
Cytuj Oooo :)
Anula jak leżałam w szpitalu to dziewczynie robili KTG to był jakos 31tc , nie mogła znaleźć .... mama już cała w nerwach , łzy w oczach... baaardzo długo to trwało... przyszła następna i też długo szukała.