Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Bo mnie ostatnio lekarz jak badał, to opisałabym to tak: włożył palce normalnie- nic nie znalazł, przymierzył się jeszcze raz, poszukał niżej i stwierdził, że szyjka jest przy samym kręgosłupie... Nie znalazł jej od razu...przypomina mi bóle jak miałam zapalenie pęcherza
ja kłucia odczuwam jakby mi ktoś igiełkę wbijał.

penny to wyjatkowo bo sie balagan zrobił ;) trzeba to było wyprostowac ;)
a no i zawsze można edytować post ;P

Cześć dziewczyny bardzo dziękuje za miłe słowa i za to,że trzymałyście za nas kciuki.My już jesteśmy po USG cali i zdrowi ale padam na twarz ze zmęczenia.Przez ten okropny stres nie zmrużyłam oka w nocy.Co do badania dzidzi to lekarz potwierdził,że na 100 % jest to chłopiec ułożony główką do dołu buźką do miednicy .Jest bardzo nisko ułożony.Lekarz powiedział,że wczoraj nie słyszałam serduszka bo synek mógł się wypiąć pupą i nie można było go złapać.Było nam dalej do zewnętrznej ściany stąd takie nieporozumienie.Dzisiaj słyszałam jego serduszko teraz synek ma 143 uderzenia serduszka na minutę.Waży 662 g ,z główką też jest wszystko ok.Dopiero teraz schodzi ze mnie ten straszny stres dlatego mogę wam to wszystko opisać.W ogóle to ciesze się,że mogę tutaj wam się tak wyżalić i poradzić w razie czego . Cieszę się,ze do was trafiłam.
A teraz.... idź się Słonce wyśpij za tę dzisiejszą nieprzespaną noc!