Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
TSH podwyższone 3,18 a norma dla ciężarnych do 2,5.. Prawdopodobnie przez to tak dużo i szybko przytyłam, w pon moja pierwsza w życiu konsultacja u endokrynologa.
Nie przejmuj się. Ja miałam TSH 3,7 i dostałam tabletki i teraz wyniki są na poziomie 1,2 więc nie ma co się przejmować.
oj Isiula widzisz tak to jest ... za dużo źle za mało też źle...
Już się troszkę pozbierałam do kupy.. Poczekam do tego usg, jeżeli faktycznie synek będzie za duży to najpierw poproszę o parę dni na wypróbowanie naturalnych metod wywoływania porodu. Nie zgodzę się od razu na oksy bez tych prób i już. Luby mnie poparł i mamy już nawet ustalony plan działania
--
Pilnie potrzebuję pomocy- dostałam luteinę (30tc), bo skraca mi się szyjka (26mm). Pani dr podkreśliła dwa razy, że ma być dopochwowo, a teraz przyszłam z apteki i patrzę napis na opakowaniu "podjęzykowe" Pomyłka w aptece, czy to tak ma być?
Wiecie co czuję synka ahh jakie to cudowne uczucie po tak strasznym stresie.
Wiecie co czuję synka ahh jakie to cudowne uczucie po tak strasznym stresie.
więc widać tak ma być
Isiula, nie sugerowalabym sie tak bardzo waga dziecka na podstawie usg. Jak chodzilam na ktg do szpitala, to lezala tam moja kolezanka(razem tez na patologi lezalysm) i lekarze mowili, ze maly ma prawie 4kg, ze trzeba wywyolac itp i wiesz co meczyli ja kilkanascie godzin(maly widocznie nie gotowy byl) i w koncu zrobili cc i wiesz ile wazyl 2600g.
-na to bym nie wpadła, a teraz na szybko wyczytałam, że odklejenie łożyska powoduje konflikt serologiczny... zapytał mnie o grupę krwi
Mój mąż chce zaskarżyć tą przychodnie a ja nie chce takich nerwów w ciąży.
Dziewczyny z innego wątku na naszym Forum urodziła BasikB swoje dzidzie, chciałam powiadomić osoby, które pisały z nią oraz tak pokazać, że są na świecie cuda natury