Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
chciałabym już na dłużej zostać w tym wątku:)

Mam nadzieję, że mnie nie odeślą jak już będę rodzić
W razie czego na przeciwko jest szpital kolejowy
W ogóle spodziewałam się, że będę musiała sama szukać szpitala, a tu proszę...
jest w 27 tc, ale sama będzie rodzić za 3-6 tygodni
Ale zbieg okoliczności, i tak jak zauważyły dziewczyny, że przecież Basik nie ma innych dzieci 
oj mam nadzieję, a Ty Lenko jak się czujesz?

Wizytę mam w przyszły poniedziałek, 24 września, teraz jeszcze by nic nie było widać, więc nie ma się co spieszyć. A czemu pytasz?

A pozycja 1 i 2 na liście powinny tworzyć jedną

Moja panna teraz rozrabia w brzuchu, a ja nie moge spac, bo mnie to boli. Brzuch mam napiety i nie moge sie rozluznic, co rusz dostaje kopniaki w pecherz i mam wrazenie, ze zaraz sikne pod siebie. W dodatku co chwile mnie zatyka i nie moge oddychac. Juz mam dosc...

najlepsze było to, że ja Ja pytam ale jak to, kiedy, gdzie? Bo między czasie cały czas pralka z nami na forum
co za sen...
lada dzień będę pogrubiona
zaczynam się bać dziewczyny, na razie to mnie brzuch pobolewa od czasu do czasu, szyjka kuje i czasem bolesny skurcz się pojawi. W środę mam wizytę zobaczymy co lekarz powie.

wzieło mnie na porządki, piorę wszystkie ciuchy z kosza żeby było pusto w nim, wszystkie kapy, narzuty i inne takie... jeszcze mycie podłóg przede mną
wydaje mi się że w domu jest strasznie brudno.... może to jeden z objawów przedporodowych

Podłogi też dzisiaj będę robić i też mi się wydaje, że w domu mam brud i graciarnię
A M. patrzy na mnie jak na kosmitę i nie powiem, wczoraj już go nerw chwycił, że coś co przez kilka lat mogło stać w jednym miejscu, nagle MUSI wylądować w innym