Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
chodzę w tą i spowrotem i zaglądam gdzie się da czy przypadkiem kurzu tam nie wypatrzę
i miałam dokładnie to samo leżałam i leżałam a teraz nic... nie uwierzę w te opowieści z internetu że po odstawieniu leków i zdjęciu pessara rodzi się błyskawicznie. Bo jak widać można mieć 3cm rozwarcia i łazić i nic....

i najgorsze jest to, że nic nie mogę na to wziąć - jedynie wapno piję...
Ale miałam dziś sen...śniła mi się nasza Dii, że zadzwoniła do mnie z porodówki, powiedziała, że właśnie urodziła synka Roberta, ale żeby Wam nic nie mówić na forum bo to taka niespodzianka najlepsze było to, że ja Ja pytam ale jak to, kiedy, gdzie? Bo między czasie cały czas pralka z nami na forum co za sen...
normalnie nie mogę... A skąd ten Robert?
i że w sklepie SMYK robiłam porządki nie wiem z jakiej okazji, że była tam cała moja klasa z podstawówki i coś jarali i pili a ja się na nich wściekałam bo mi bałaganili.... O rany. Mi to te przedporodowe porządki się śnią... a w rzeczywistości nie mam siły na nic...
już chyba wiem czemu ten Robert - wczoraj wieczorem oglądałam razem z mamą Mam Talent i zachwycałam się Robertem Kozyrą co w jury zasiada, że fajny z Niego facet
moja ginka polecila zabrac ze soba do szpitala lewatywe i powiedziec po przyjezdzie polozej by mi ja zrobila.

nie chciałam brać No-SPA bo mówię sobie nie chce się uzależniać, ale będę musiała brać od czasu do czasu
co to będzie z porodem
Nastepnym razem postaramy sie o chlopa 

No a potem oczywiście wydmuchać. Podobno fajnie oczyszcza, wypłukuje alergeny i masuje śluzówkę. Próbowałam raz - trochę pomogło.

(podnosiłam to coś w rozkroku, nie kucając, tylko schylając się, bo inaczej brzuch by mi przeszkadzał). A potem przed nim przeparadowałam i widzę, że wredziolec ma chochliki w oczach... Pytam się, o co chodzi? Chochliki coraz większe! I doszłam do wniosku, że on się świetnie bawi tym, że jestem duża!
Normalnie czuję się jak jedna z tych postaci, co biegały na koniec w Benny Hillu... Tylko ja biegać nie muszę! Wystarczy, że przejdę z brzuchem wywalonym na wierzch
Zaczelam 20 tydzien.
listerioza, hm procz serow plesniowych to ostrzegano mnie przed wedlinami!!!! jedynie gotowane, kielkami wszelkiego rodzaju