Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A jak M. ostatnio zwrócił się do mnie per "wielorybie" to się na niego prawie obraziłam
Nie może tak do mnie mówić i basta!

czytałam, że teraz gruczoły mlekowe, które się rozwinęły zaczynają swoją produkcję 

Znowu u mnie też nie za ciekawie
Mam bóle podbrzusza, i nie chcą mi przejść chociaż dzisiaj są o wiele łagodniejsze niż wczoraj. Ale chyba przez to że założyłam rajstopy które mnie strasznie uciskały dopiero po jakichś 3-4h chodzenia w nich zaczął mnie ten brzuch boleć, chyba będę już musiała kupić jakieś ciążowe, bądź inny rozmiar ?
Ale mówię Wam ten ból przypominający @ był
jutro idę do ginekologa, to przy okazji się dowiem czy mam tą toksoplazmozę... Oby nie 
Sysia trzymam kciuki za ktg:> może wykaże jakieś skoki hehehe:)

Tak to jest, że w I trymestrze, to by się najchętniej non stop na USG latało- przynajmniej ja tak miałam... Uspokoiłam się, jak zaczęłam czuć, że dzieć się rusza.
Ja jeszcze ani jednego nie miałam robionego w ciąży
Jedyne co, to mi położna zawsze mierzyła tętno dziecia detektorem. Nie wiem, czy nie powinnam się "domagać" KTG?Czy można coś na to brać?
założyłam rajstopy które mnie strasznie uciskały
Wszystkie rajstopy, jeansy powodowały ból podbrzusza... Przeszło, jak ciąża trochę podrosła
bol zaczal sie u gory brzucha i taka fala 'poplynal' do dolu

więc to oznacza, że to normalne u kobiet w ciąży, Malisiek też przechodzi biegunkę w podobnym terminie
Przyznajcie się, zmówiłyście się 

wezmę NO-SPE 

Nie wiem, czy nie powinnam się "domagać" KTG?
, albo po prostu się zapytaj czy nie trzeba by było na tym etapie zrobić KTG, mój lekarz wysyła wszystkie dziewczyny po skończonym 37tc, bez jakiś szczególnych potrzeb, ale przynajmniej mam dokładny zapis tetna maluszka i przy okazji wykazuje czy są jakieś skurcze
Malisiek też przechodzi biegunkę w podobnym terminie Przyznajcie się, zmówiłyście się
Być może...

na początku ciąży wynik był elegancki.. ehh
ale obawy o maluszka zawsze będą nawet poza brzuszkiem 
czyli 10 kg na plus
Ciekawa jestem od kiedy mam podwyższone to TSH i czy mogło to zaszkodzić synkowina początku ciąży wynik był elegancki.. ehh