Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Emenemss: Zanim dojechalm do domu to juz bylam tak glodna ,ze zrobilo mi sie slabo i trzesly mi sie rece ...
Musialm powoli jesc i dopiero przeszlo po okoklo 30 mnutach...
Dobrze, że dotarłaś do domu zanim coś się stało
Misia, a jak długo trzeba kręcić?

Trzymam kciuki aby się udało
no ale też prawda kochana, że testy ciążowe nie dają 100% gwarancji, że się jest czy nie. U mnie byl taki przypadek - co dziewczyny na tym forum już wiedzą
- że zaszłam w ciążę coś koło 10 czerwca, pod koniec czerwca robiłam test ciążowy i co?? NEGATYWNY!! a 2 lipca szłam do gina i też miałam endometrium 20 mm i jakiś zarys widziała, też nie mogła stwierdzić. Więc czekałam na miesiączkę, czekała i czekała, czułam się coraz gorzej - ale się nie będę rozpisywać co mi było bo to by długo trwało
- i dopiero 21 lipca zrobiłam kolejne dwa testy, i co?? POZYTYWNE JAK BYK. W szoku byłam, poszłam 25 lipca do gina i byłam w 7 tc 

więc wszystko od organizmy zależy, a też nie mam regularnych cykli i owulacją przychodziła jak chciała, wiec też z mężem staraliśmy się do roku. Będzie dobrze!!!! czekam na wieści od razu daj znać!! czy pozytywny czy negatywny ale daj znać!!

tragedia, zastanawiam się czy dam radę
Dobrze, że dojechałaś bo to mogło skończyć się źle. Ja sama się zastanawiam co to będzie u mnie, bo jak ja nie zjem zaraz jak wstanę to przecież ten glodomor w moim brzuszku zaraz daje znaki, że on chce jeść!
przeszły te wszystkie koszmarne dolegliwości, w końcu!!!!!!!
tylko pać mi się chce i zmęczona jestem ale jest ok
z tym badaniem zastanawiam się kiedy się je robi?? bo moja gin nic nie mówi, jeszcze
hihihih. A Ty jak się czujesz? jak synek? pewnie Jogę ćwiczy 

Przepraszam, dla Ciebie to pewnie koszmar był, ale na prawdę śmiać mi się chce
Ale powiem szczerze, że mąż zadał mi pytanie czy mam jakieś sny o ciąży?? że kobiety przechodzą takie bardzo realistyczne sny...że czytał w necie! a ja się na niego patrzę jak na głupka i powiedziała, żeby lepiej poczytał o seksie w ciąży, że nic nie szkodzi i zabrał się do roboty a nie o snach mi gada
ale widzę, że rzeczywiście są te sny dziwne
Dziewczyny, wiem, że sama glukoza z krwi na czczo, ale jak podają niektóre źródła - glukoza po obciążeniu już niekoniecznie
I badanie zlecaja miedzy 22-25 tc :)

, wykorzystaj męża i na porodówkę
a rozkręci się zobaczysz
trzymam kciuki mocno. Boże co to za wspaniałe uczucie mieć świadomość, że lada moment córeczka będzie z Wami i ta główka 

którą czujesz nisko 

Będzie żałował!!!! wkurzył mnie na maxa 

mój M. za to odwrotnie - chodzi za mna i mnie podkręca a moje libido zapadło się pod ziemię...

na ile wcześniej odchodzi czop?z tym czopem to podobno jest tak, że może akcja się rozkręcić dopiero parę tygodni po odejściu, ale może tez odejść tuż przed porodem...
oby szybko u Was poszło!
jakby co to jak zwykle będę "robić" za kierowcę
Jak ze skurczami jedziesz autem na porodówkę