Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

białko pewnie do jutra Ci spadnie i wrócicie spokojnie do domu
trzymam kciuki za Was
jak dziecko nie jest gotowe to tylko można sobie mordęgę zafundowac tymi wszystkim sposobami na przyśpieszenie

Oleńka i Natalia dobrze prawicie. Dziewczyny wrzućcie na luz, dajcie swoim dzieciom wyjść kiedy będą na to gotowe. Jakby ciąża miała trwać 37, 38 czy 39 tygodni to by tyle trwała, ale trwa 40 i pewnie nie bez powodu ..--
Tzn. chodzę i smęcę, że "ileż można"
Najgorzej na moją psychikę działa to zaplanowane działanie. To wywoływanie danego dnia o danej godzinie. Boję się tego porodu i wiem że lepiej bym go zniosła z zaskoczenia a nie tak na zawołanie. Ahhh ciąza to cudowny czas, owszem ale bardzo męczący..
Pomaga mi też myśl, że to ostatnie dni, w których wstaję kiedy chcę... Mogę swobodnie wyskoczyć do sklepu- wiadomo, w jakim tempie idę i jak wyglądam- ale idę
Idę się wykąpać, kiedy chcę, mogę łapać ostatni seks przed połogiem, itd., itp.

Ahhh ciąza to cudowny czas, owszem ale bardzo męczący..
Doczytałam na skierowaniu - obciążenie glukozą 75 po 1 i po 2 godzinach... Czyli jednak na czczo. Dopytałam też lekarza - mam to badanie zrobić po 22 tc, wizytę mam w 24. tc więc to badanie zrobię sobie na kilka dni przed.
Pani w recepcji zapisała mnie do złego gabinetu - WRRRRR..... Miało być 4D, a okazało się, że na tym sprzęcie, który dok miał się nie da zrobić dokładnych pomiarów. Idziemy więc dopiero 1 października, bo we wcześniejszym terminie mój M. nie może... Poprosiliśmy lekarza, żeby podejrzał naszego szkraba na chwilkę. Na 99% chłopak

Najgorzej na moją psychikę działa to zaplanowane działanie. To wywoływanie danego dnia o danej godzinie. Boję się tego porodu i wiem że lepiej bym go zniosła z zaskoczenia a nie tak na zawołanie. Ahhh ciąza to cudowny czas, owszem ale bardzo męczący..

, ja jeszcze jestem cierpliwa.. ale pewnie po terminie przestanę a dzisiaj mam wizytę u gin i USG sprawdzające wagę czy coś mój okruszek podrósł 
Ja ostatnio się depilowałam, żeby mnie córka nie wzięła za szympansa- to może Twoja Młoda też chce ładnie wyglądać! A co?
i oczywiście brzuch mi przeszkadzał jak siedziałam w wannie a goliłam nogi i się ciachnęłam przy kostce, jak wyszłam z łazienki to krew mi się lała nieźle i córka mi oddała swój plasterek z hello kitty także wyglądałam bosko

każda z nas trzyma za Was kciuki i ściskamy gorąco, i nie martw się, tak jak napisała jedna z dziewczyn, nie bez powodu kobiety chodzą w ciąży 40 tygodni 
lada moment będzie po wszystkim a ty będziesz już z dzidzią
a własnie mąż napisał mi sms- nie denerwuj sie ona jest jak twoja prababcia Zosia, kiedyś wyjść musi.

Lapa, dzieki za wyjaśnienia
No i gratuluję chłopaka!
bo wczoraj wieczorem dopadło mnie takie osłabienie, że do ciężko było mi się w nocy zwlec z łóżka do toalety, w dodatku czułam się jakbym zaraz miała dostać rozwolnienia lub zwymiotować
spać nie mogłam, dziś sił nadal brak i strasznie chce mi się pić. Nie mam pojęcia co to może być
Anula gdzie się podziewałaś?

tóż odkryłam w sobie niesamowite chęci codziennego chodzenia do parku Zdrojowego z Tężniami w Konstancinie Jeziornej i tam potrafię przesiadywać całymi dniami z książką w ręku.
venus otóż odkryłam w sobie niesamowite chęci codziennego chodzenia do parku Zdrojowego z Tężniami w Konstancinie Jeziornej i tam potrafię przesiadywać całymi dniami z książką w ręku.
niewolno brac ksiazeczek do wanny ,prosze mi to natychmiast oddac

nawet na studiach nie lubiłam czytać książki a tak czytałam dokładnie w liceum przez 3 lata bo wiedziałam, że do matury mi się przyda. Przez 5 lat studiów nawet patrzeć na nie nie miałam ochoty. A wiesz co to oznacza??? że nasze dzidzie będą kująkami 

i może będziemy mamusiami przyszłych odkrywców naukowych
pewnie Cię rozbawiła, bo ja się popłakałam ze śmiechu
i tym głosikiem dziecięcym hihihh bo zauważyłam na suwaczku, że ma 3 latka