Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jak dziecko nie jest gotowe to tylko można sobie mordęgę zafundowac tymi wszystkim sposobami na przyśpieszenie
Oleńka i Natalia dobrze prawicie. Dziewczyny wrzućcie na luz, dajcie swoim dzieciom wyjść kiedy będą na to gotowe. Jakby ciąża miała trwać 37, 38 czy 39 tygodni to by tyle trwała, ale trwa 40 i pewnie nie bez powodu ..--
Tzn. chodzę i smęcę, że "ileż można"
Najgorzej na moją psychikę działa to zaplanowane działanie. To wywoływanie danego dnia o danej godzinie. Boję się tego porodu i wiem że lepiej bym go zniosła z zaskoczenia a nie tak na zawołanie. Ahhh ciąza to cudowny czas, owszem ale bardzo męczący..
Ahhh ciąza to cudowny czas, owszem ale bardzo męczący..
Najgorzej na moją psychikę działa to zaplanowane działanie. To wywoływanie danego dnia o danej godzinie. Boję się tego porodu i wiem że lepiej bym go zniosła z zaskoczenia a nie tak na zawołanie. Ahhh ciąza to cudowny czas, owszem ale bardzo męczący..
Ja ostatnio się depilowałam, żeby mnie córka nie wzięła za szympansa- to może Twoja Młoda też chce ładnie wyglądać! A co?
a własnie mąż napisał mi sms- nie denerwuj sie ona jest jak twoja prababcia Zosia, kiedyś wyjść musi.
Lapa, dzieki za wyjaśnienia
Anula gdzie się podziewałaś?
tóż odkryłam w sobie niesamowite chęci codziennego chodzenia do parku Zdrojowego z Tężniami w Konstancinie Jeziornej i tam potrafię przesiadywać całymi dniami z książką w ręku.
venus otóż odkryłam w sobie niesamowite chęci codziennego chodzenia do parku Zdrojowego z Tężniami w Konstancinie Jeziornej i tam potrafię przesiadywać całymi dniami z książką w ręku.