Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Anula85 zazdroszczę tej chęci czytania. Ja w ciąży mam problemy z koncentracją, jak przeczytałam stronę w książce to za chwilę nie pamiętałam co w niej było.Ja tak miałam przez ostatnie 5 lat studiów i 3 w liceum.Nic nie rozumiałam z tego co czytam.
Wydaje mi się, że bez problemu powinien starczyć, ja generalnie na tydzień przybierałam w brzuszku ok 0,5cm a czasem miara ta się nie zmieniała.
A może ponczo? Nie ma ryzyka, że się nie dopnie
A nie masz pod ręką jakiegos sklepu z odzieżą dla ciężarnych? wiem że nawet płaszczyki dla kobiet w ciąży robi się teraz z regulacją w brzuszku więc w miarę jak by rósł mogła byś sobie regulować.
moze i mozna na szkole rodzenia od 16tyg ale jaki sens... lepiej juz miec brzuszek i po 30tyg raczej wskazane wykonywac cwiczenia ktore sa w programach szkoly rodzenia nie wczesniej, dlatego w wiekszosci szkol radza sie po 28 tyg zapisywac. ja zaczynam dopiero w 33 tyg ciazy w styczniu bo w krakowie bardzo ciezko bylo sie dostac na darmowa szkole, radze ci poczekac jeszcze troche :)
U mnie chyba czas ja wreszcie dopakowac
przygotowałam sobie taki zestaw ubrań że śmiać mi się chce
A tak w ogóle kupiłam sobie taki "babciny" wózek na kółkach na zakupy i nawet byłam z nim w Auchan Wpasowałam się w klimat, bo jechałam darmowym autobusem z samymi babciami wózkowymi
USG wypluło wynik 3246g +/ 487g
Skąd ja to znam A jak wyjdę w takim zestawie na ulicę, to z ciekawości obserwuję ludzi, czy bardzo się na mnie gapią, żeby wiedzieć na ile dziwnie wyglądam