Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja te muszle kupuje dlatego, ze pamietam jak bardzo raniły mi brodawki te jednorazowe wkladki, one przyczepiały sie do peknietego miejsca i potem odrywanie ich powodowało problemy z gojeniem brodawek, mam nadzieje, ze z muszla bedzie lepiej
tato mnie wyrecza jak moze , ale nie zawsze moze w 100% wiec musze byc w gotowosci. No i dzieci starsze tez sa wiec mam nadzieje, ze muszle zdadza egzamin :)
Właśnie teściowa przypomniała mi że jutro ma urodziny i może Zosia będzie prezentem No wyjdę z siebie po raz kolejny...

...o rany i ja musze w koncu na zakupy jechac bo ja mam tylko owczą skórę do wózka i w tym tygodniu powinien dojść wózek bo w poniedziałek wysłali kurierem z PL
...poza tym zamówiłam 2 chusty i to koniec...ani łożeczka, ani ciuszków, nie mam też nic dla siebie...masakra jakaś nie wiem na co ja czekam
...ale po przeprowadzce i urządzaniu mieszkania mam dosyć zakupów ....mój mąż do tej pory nie może w to uwierzyć , że ja nie mam ochoty na zakupy
Dasz Rade !!!
czuje się jak nie odpowiedzialna smarkula ...

no Ale jak ciągle mam nadzieje na lepsze jutro ,a z drugiej strony ile można znosić nie powodzenia dnia codziennego !!!!!!!! ani to mi ani Maluszkom nie służy
nawet przestałam z nimi rozm. chyba na psyche mi siadło - no zob. jak to będzie....
i co lepiej samemu za w czasu zaopatrzyć ???
mooniia tak z ciekawości jaki laktator licytujesz?
wolałabym aby niania podawała mój pokarm a nie mm

aventu reczny :)
. Nawet zaraz po urodzeniu Gosi mąż opowiadał,że dziewczyna, która była ze mną na sali przedporodowej, rodziła i krzyczała tak głośno, że on by tego nie zniósł. I jak się nie bałam całą ciążę porodu naturalnego i byłam bardzo pozytywnie nastawiona, to teraz się boję
.
[/url
Anula85 - chciałam do Ciebie napisać wiadomość, ale chyba nie mogę to piszę tu.
Też dziś z M idziemy na te warsztaty "bezpieczny maluch"
Trochę mi smutno,że idę sama bo będę się bała do kogoś zagadać i do was też . W razie czego to mnie poznacie ze zdjęcia i do zobaczenia o 17.00.Co do wkładek laktacyjnych, faktycznie te jednorazowe się mechacą i zostawiają na piesiach takie paprochy. Poza tym z ceną tych wkładek przeginają. Najtańsze są z rossmanna, tylko u nas ciągle ich nie ma, pewnie od razu wykupują.

Aha a tak z ciekawości zapytam ile kosztują te wkładki w Rossmanie???
A ja mam pytanie dotyczącą upławów, to że one są to ok kumam tylko dziś zauważyłam (przepraszam za dosłowność )ciągnące ale parę nitek było brązowych różowych .
czasami od czuwam jakieś gilgotanie, jak bym miała motylki na dole. Ale wiem, że to za wcześnie wiec czekam na 18 tc 

jeszcze katar mam i kicham, coś mnie wzieło
a teraz czuję się zmęczona i śpiąca 
Aha a tak z ciekawości zapytam ile kosztują te wkładki w Rossmanie???
[/url
Niech już będzie weekend, bo mam jechać na zakupy. Chcę dokupić resztę ubranek i kocyk, bo zaraz będę się brała za pranie tego wszystkiego no i wartałoby zacząć kompletować rzeczy do spakowania torby szpitalnej, bo nie mam nic.
A w następny weekend przemeblowanie i w końcu będę mogła zacząć wić to moje gniazdo!
a jak juz wstalam ciezko bylo zasnac.
Fajnie ze pojawiaja sie nowe osoby i coraz wiecej nas
dopiero widze ze na tym rozowym tle jak "wol" pisze odszeptaj :D

Bolą od miesiąca lub dwóch
Z biodrami też tak mam...Bolą od miesiąca lub dwóch
Mówię do mojej małej, żeby już wylazła, a ona mi w odpowiedzi dupkę wypina... I gadaj tu z taką!
A tak bym się wyłożyła
A ja w japopnkach! 
majtki czasem też mi pomaga załozyć, a co do pielęgnacji stóp to każę sobie przynosić miskę do salonu i jak się pochylę na boki to daję radę sobie zrobić pedicure
co bardziej śmieszne nigdy nie siedziało mi się tak dobrze po turecku jak teraz