Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja te muszle kupuje dlatego, ze pamietam jak bardzo raniły mi brodawki te jednorazowe wkladki, one przyczepiały sie do peknietego miejsca i potem odrywanie ich powodowało problemy z gojeniem brodawek, mam nadzieje, ze z muszla bedzie lepiej
Właśnie teściowa przypomniała mi że jutro ma urodziny i może Zosia będzie prezentem No wyjdę z siebie po raz kolejny...
mooniia tak z ciekawości jaki laktator licytujesz?
aventu reczny :)
Anula85 - chciałam do Ciebie napisać wiadomość, ale chyba nie mogę to piszę tu.
Też dziś z M idziemy na te warsztaty "bezpieczny maluch"
Co do wkładek laktacyjnych, faktycznie te jednorazowe się mechacą i zostawiają na piesiach takie paprochy. Poza tym z ceną tych wkładek przeginają. Najtańsze są z rossmanna, tylko u nas ciągle ich nie ma, pewnie od razu wykupują.
Aha a tak z ciekawości zapytam ile kosztują te wkładki w Rossmanie???
A ja mam pytanie dotyczącą upławów, to że one są to ok kumam tylko dziś zauważyłam (przepraszam za dosłowność )ciągnące ale parę nitek było brązowych różowych .
Aha a tak z ciekawości zapytam ile kosztują te wkładki w Rossmanie???
Niech już będzie weekend, bo mam jechać na zakupy. Chcę dokupić resztę ubranek i kocyk, bo zaraz będę się brała za pranie tego wszystkiego no i wartałoby zacząć kompletować rzeczy do spakowania torby szpitalnej, bo nie mam nic.
A w następny weekend przemeblowanie i w końcu będę mogła zacząć wić to moje gniazdo!
dopiero widze ze na tym rozowym tle jak "wol" pisze odszeptaj :D
Z biodrami też tak mam... Bolą od miesiąca lub dwóch
Mówię do mojej małej, żeby już wylazła, a ona mi w odpowiedzi dupkę wypina... I gadaj tu z taką!