Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
w 11/12dfl 31,24 to mala beta??nie jest za mała, ja około 11 d fl miałam 29, widzieliśmy już serduszko, jest ok. Beta może miec bardzo różne wyniki, nie am co się nimi zakręcać za bardzo... Musisz doczekać do wizyty, myśleć pozytywnie, jak najmniej czytać w necie. W pierwszej ciązy tez już sobie puste jajo płodowe wymyslałam i inne straszne rzeczy ( za wcześnie poszlismy na usg i nic nie było widać). Wiem sama najlepiej, że cieprliwość w tej sytuacji jest ogromnie trudna, ale NAJWAZNIEJSZA. Trzymaj się
Witam Was Kochane, mam takie pytanie. Czy któraś z Was walczyła w ciąży z przeziębieniem?

dobrze że jem czosnek bo dość wysokie ciśnienie mam.
bylismy na KTG i skurcze na poziome 10 czyli żadne, tętno super. ale jak zobaczyłam że skurczów zero to dostałam takiego ciśnienia że szok. na szczęście po kilkunastu minutach znacznie spadło. Nie wiem jak tylko przekraczam próg szpitala to czuję że skacze mi ciśnienie. Od dziecka tak mam że białe fartuchy działaja na mnie w t en sposób
Juz nie wiem jak radzić sobie z tymi emocjami... a jeszcze maszyna zaczeła strasznie piszczeć w trakcie badania przyleciała połozna pytam co tak piszczy :aaa to dziecko na chwilę tętno straciło,,,, yyyy przepraszam maszyna zgubiła dziecko znaczy się" no i po tym zmierzyli mi cisnienie.
3mam kciukasy za Was :)
nosidełko miałam wcześniej ,a jakoś też nie chciałam zapeszać .

(żołądek boli ) atak mnie od nabiału odrzuca, a to takie ważne teraz .....!może witaminy suplementują w całości ,że tak mnie odrzuciło od nabiału ?

)
Cześć dziewczynki dołączam do tych co męczą się z przeziębieniem ja na szczęście nie mam kataru ale gardło trochę boli.To chyba wczoraj się tak doprawiłam , a za 4 godziny mam szkołę rodzenia.Teraz siedzę i płuczę gardło wodą z solą oby to pomogło.
kurcza jak mnie gardło nawala ..... sól nie dam rady.... szałwia w pl sklepie w pn.otwarty .MAm chlochinadlin(czy jakoś tak ) ale nie wiem czy moge na tym etapie
fajnie, że grono przyszłych mamuś się powiększa..
kiedy to zleciało ja się pytam???

czasem sodę tylko przeciagnie, ale za to profesjonalnie napiera główką na pęcherz, co 10 minut jestem w wc

Tata wrócił z pracy(pracują razem) i mówi, że m. poszedł z kumplami na piwo. Ja już wkurzona, bo obiad wstawiłam, a ten nawet nie raczył mi o niczym powiedzieć i już układam w głowie, że mu nieźle wygarnę jak tylko wróci. Za parę minut dzwonek do drzwi, otwieram, a tam stoi m. z uśmiechem na twarzy i bukietem róż w dłoni
wzystko przez ta 6h roznicy, niby nic a i tak za duzo o te 6