Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nie jest za mała, ja około 11 d fl miałam 29, widzieliśmy już serduszko, jest ok. Beta może miec bardzo różne wyniki, nie am co się nimi zakręcać za bardzo... Musisz doczekać do wizyty, myśleć pozytywnie, jak najmniej czytać w necie. W pierwszej ciązy tez już sobie puste jajo płodowe wymyslałam i inne straszne rzeczy ( za wcześnie poszlismy na usg i nic nie było widać). Wiem sama najlepiej, że cieprliwość w tej sytuacji jest ogromnie trudna, ale NAJWAZNIEJSZA. Trzymaj się w 11/12dfl 31,24 to mala beta??
Witam Was Kochane, mam takie pytanie. Czy któraś z Was walczyła w ciąży z przeziębieniem?
Cześć dziewczynki dołączam do tych co męczą się z przeziębieniem ja na szczęście nie mam kataru ale gardło trochę boli.To chyba wczoraj się tak doprawiłam , a za 4 godziny mam szkołę rodzenia.Teraz siedzę i płuczę gardło wodą z solą oby to pomogło.
kurcza jak mnie gardło nawala ..... sól nie dam rady.... szałwia w pl sklepie w pn.otwarty .MAm chlochinadlin(czy jakoś tak ) ale nie wiem czy moge na tym etapie