Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Już niedługo maluch będzie po drugiej stronie brzuszka! 

Najpierw kilka godzin spędziliśmy w 2 sklepach, a potem cały wieczór w domu w necie szukając opinii i filmików... Muszę zajrzeć na wątek wózkowy

Oprócz tego w nocy podczas twardnień straszny ból rozchodził mi się na dole pleców i ćmiło podbrzusze.

ja w Moskwie mieszkam :-)

KasiaTasiaokłady z rumianku działają łagodząco na skórębędę próbować, dziekuje
i oprócz sweterków i krutki przymierzam się do spodni jeszcze
może niezbyt modnie ale za to niebiańsko wygodnie 

, a tak na nią czekałam.. więc teraz już mogę rodzić
mnie już co prawda nic nie poli poporodowo ale conocne warty od 2 do 5 dają znac bo o 8-mej już pobudka a ja co dopiero zasnełam
Uroki dzidzi po tej stronie brzucha 
nawet nie było mi dane Jej porządnie przytulić po porodzie... Jeszcze teraz przeziębienie mnie złapało a na dniach miałam zacząć karmić Ją piersią
Jak narazie ściągam pokarm... Trzymajcie proszę kciuki za Nią... A tu fotka mojej Malutkiej - jeszcze niedawno miała pełno rureczek (sonda, tlen) i nie wyglądało to dobrze - z dnia na dzień jest ciutkę lepiej...

no chyba, że lekarze/położne zabraniają ze względu na to jej zapalenie płuc bo nie wiem jak jest w takich przypadkach

), to pojedziemy zamowic wozek :) Dzis zrobilismy miejsce na lozeczko, maz stwierdzil, ze zlozy je. Choc juz dosc pozno, wiec moze za tydzien zlozy ;) najwazniejsze, ze miejsce w naszej sypialni juz jest :)

A ruchy dopiero w 18 tygodniu albo i później.
Violet_flower - a zgaga jakie ma objawy? Bo ja nigdy w zyciu nie mialam, a od dwoch dni jakby zbiera mi sie na wymioty - mam nudnosci po prostu, ale nie wymiotuje - tylko czuje jak mi sie tak raz dziennie podnosi wszystko, i musze sie powstrzymywac od wymiotow.. to chyba nie jest zgaga co?
To właśnie ta zgaga...?