Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i najfajniejsze jest to, że to podobno objaw częstszy w ciąży z dziewczynką...
ciśnienie mi skacze, odbijam się od ściany do ściany. Zastanawiam się czy nie zrobią cc... juz sama nie wiem...
Tak kontroluje od 110/100 do 140/90 wszystko w normie wg lekarza ale ja nie daje rady. Co pół godziny inne ciśnienie. Czy myślicie że cisnienie może skakać bo mogę miec skurcze których nie czuje? czy to nie ma wplywu? dziwnie czuje się tam na dole...
ja mam właśnie taki ból - gdy za długo chodzę/stoję/siedzę bardzo często mnie dopada
Isula patrze jejku a Ty już 33tydz. i wiesz wow patrze a jateż 3-ka na poczatku ???!!!??? ale jak kiedy
Ja mam identyczny problem,tylko do tego wielki brzuchol, mega aktywne Kluchy i totalny brak sił
Tydzień dalej to pozwala zacząć się sterować !!!!
Edzia, Isiula ani jaaa nie mam na nic siły ...nic a nic...najchętniej to bym w ogóle z łóżka nie wychodziła cały dzień , wszystko boli, nawet ręki nie mogę do góry podnieść ...ajjjjjj
I tak w ogole to, kiedy ciaza jest donoszona? Jak sie skonczy 36 tydzien?
Edzia wspolczuje tesciowki :D kocyk po swoim synu no niezle ...
Tiamisu -dokladnie wrtosc sentymentalna moze miec to dla niej ,ale nie dla Edzi co ja obchodzi kocyk po swoim mezu :D to nie komuna ze w sklepach nic niema :D a napewno sa wiel ladniejsze rzeczy niz 30 lat temu :D
tiramisu- tu chodzi o to ze wartosc to ma sentymentalna ale dla tesciowych nie dla nas!
Tiamisu -dokladnie wrtosc sentymentalna moze miec to dla niej ,ale nie dla Edzi co ja obchodzi kocyk po swoim mezu :D to nie komuna ze w sklepach nic niema :D a napewno sa wiel ladniejsze rzeczy niz 30 lat temu :D
Ale podarowac cos co lezy w szafie tyle lat ,poprostu bylo by mi wstyd ...
Za Chiny Ludowe nie uwierzę,że nie masz żadnej rzeczy po swojej córeczce...Nie uwierzę też,że Twoje drugie dziecko nie będzie tych rzeczy nosiło...
A Twój wstyd wynika z tego,że Ty trzymasz takie rzeczy bez prania w szafie...?
poniewaz i tak mnie niezrozumiesz ...
Rzeczywiście nie rozumiem chamskiego komentarza,że to nie komuna i co kogo obchodzi sweterk po mężu...
--