Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a wiecie ja załuje, ze nie mam takiej pamiatki po sobie :) naprawde :)
sysiajaw a jak u Was? nic się nie zanosi?
Violet no kurcze jakoś chyba średnio, niby mam rozwarcie 2cm, niby jakieś bóle @-owe dosyć mocne się pojawiają ale jak na razie cisza.. dzisiaj idę na KTG to zobaczymy czy coś się zapisze, a jutro jak nie urodzę wizyta u gin bo do dzisiaj mam L4 i wtedy poproszę o wgląd do środka czy coś tam rusza
sysia może weźmie Cię z zaskoczenia i pójdzie szybko. Zreszta u Ciebie drugi poród to na pewno też swoje zrobi a z córcią szybko Ci się rozkręciło jak już się zaczęło? a jak tam waga "Niespodzianki", przykoksowała coś?
Że nic mi nie powiedział to jeszcze czuje, że mnie okłamuje, bo jak by to nic nie znaczyło to by mi powiedział!!!! a od de mnie wymaga, żebym mu wszystko mówiła, gdzie jestem, z kim wychodzę i o której wrócę!!!! Płakać mi się chce ale mu jazdę skręcę!!!!!!
Wydaje mi sie, ze takie podejscie bierze sie z tego, ze wiekszosc dziewczyn jest z gory uprzedzona do swoich tesciowych co innego jakby to bylo od ich mam
zdaje sie, ze o tym dziewczyny nie pomyslaly
Aha jak sobie tak czasami pomyślę ile musiała bym wydać na renowacje takiego łóżeczka i na pranie wózka to mam wrażenie,że tym co prubują mi wcisnąć takie prezenty brak samokrytyki .
A jak przyjmujesz od koleżanek używane ciuszki po jej dzieciach/ kupujesz używane ciuszki na Allegro/ kupujesz używane ciuszki w lumpeksie, to rozumiem,że nie tracisz czasu na ich pranie itd...
Aaaa no i na pewno rzeczy, z których wyrośnie Twoje dziecko, wyrzucisz... Przecież masz w sobie tyle samokrytyki,żeby ich nie sprzedawać/ dawać komuś innemu...
--
Ja chyba rozumiem obydwie ze stron.
Są rzeczy, które mają wartość sentymentalną. Rzeczy przechowywane z pieczołowitością, ręcznie robione, unikalne, niepowtarzalne.
Ale tez są ciuchy trzymane w worach w piwnicy, tak zwane "przydasie". Bezkształtne, elastyczne kombinezony albo chinskie sukieneczki sprzed lat. Obdarowujący niekoniecznie ma do nich jakikolwiek emocjonalny stosunek. Starsze pokolenie często uważa,że małe dziecko mozna "opękać" byle czym i że bawełniane ubranka lub nowe wózki to wymysł młodych matek.
Ja tez dostałam rzeczy, których ktoś się zwyczajnie pozbył bo mu zalegały.
Są rzeczy, które mają wartość sentymentalną. Rzeczy przechowywane z pieczołowitością, ręcznie robione, unikalne, niepowtarzalne.
Mam pytanie. Boli mnie prawy sutek i dziś niedawno tak sobie go oglądałam, bo jest większy od lewego. Jak go ścisnęłam to wyleciało coś z niego. Bardzo mało tego dosłownie kropelka. Tak samo z lewego mogłam sobie wycisnąć. Czy to jest siara??
A ja mam też pytanie i liczę na odpowiedź bo inaczej mąż spuści mi w wc ten susz z liści malin... Czy jest możliwe, że po wypiciu jednego jedynego naparu mały zaczął się bardziej pchać na świat? Bo zaczęłam odczuwać silny i dość częsty ucisk na szyjkę? A do toalety latam co chwila... Mąż się martwi że przez to mogę szybciej urodzić ale czy faktycznie ta herbatka może tak działać czy to zbieg okoliczności?