Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

no i jak Natalia, może też już po..
A ja właśnie porozkładałam wszystkie ciuszki małej na łóżku i napawam się ich widokiemBoooże, jak ja się nie mogę doczekać, żeby w końcu zacząć ją w to ubierać!

Wiecie ,że ja zrobiłam to samo.Już wszystko mam gotowe dla synka.

,gdyż nie myślałam że jeszcze tyle dostanę od starszych kolegów mojego dziecka
. Już nie mogę się doczekać tego prania,prasowania ,segregowania, układania
...no ale jeszcze ze dwa miesiące poczekam...a tak w ogóle to mógłby być już grudzień
,nie mogę się doczekać tego mojego małego smyka
pozdrawiam
isiula tak bo ja oszalałam na punkcie syna . Jak byłam w 6 tc to kupiłam wózek ,potem w 17 tc mąz kupił łóżeczko i szafę dla małego a potem trafiłam do Sklepu Campol Babies i tam skompletowałam wyprawkę.Aha po pieluchy pojechałam do Rossmana.
) trzy tyg.temu.Jeszcze muszę kupić łóżeczko,pościel-ale dopiero w listopadzie,a wózek kupują moi rodzice i uparli się, że nie kupią, dopóki się mały nie urodzi.Hm, w sumie wolałabym wcześniej, ale troszkę są przesądni i uważają że wcześniej się wózka nie kupuje.
, więc w sobotę po obejrzeniu perfekcyjnej pani domu wzięło mnie na sprzątanie itp. Ostro wzięłam się za porządkowanie i przy okazji sama przetransportowałam łóżeczko do sypialni (dobrze, że mam śliskie podłogi to nie musiałam dźwigać
), odkręciłam szufladę, która tylko mnie denerwowała, bo jedyne co to zbierał się na niej kurz a ciężko było go wytrzeć, ponadto podniosłam dno na najwyższy poziom i teraz delektuję się widokie łóżeczka w sypialni.
teraz pozostaje mi poszukać w internecie.

Ogólnie ubranek mam wystarczająco, ale znając mnie, to jeszcze coś tam dokupie 

Wychodzi na to, że decyzję trzeba będzie podjąć już wkrótce...
misia to razem na glukozę idziemy w tym tygodniu:)

miałam dopisać na poprzedniej liście, ale Misia była szybsza :)

czekamy na rozwinięcie się dalszej sytuacji u dziewczyn? Natalia122, sysiajaw i Olenkaka dajcie znać jak się czujecie dziewczyny bo wasze terminy mijają 

coś wiecie na ten temat?
Byłam dziś u przyjaciółki i ona się mnie zapytała czy biorę już witaminy dla kobiet w ciąży?? jakie tabletki?? mi gin nic nie mówiła i nie przepisała coś wiecie na ten temat?
a z takich dość istotnych rzeczy to mi gin dzisiaj powiedział że mam się nastawiać na cc
--
Kwas Foliowy biorę ale jakiś zestaw witamin?? nie...to znaczy, że źle zrobiłam?? pójdę kupić sobie na wypłate
Witaminy poleciła mi brać dopiero pod koniec 2 trymestru jak dzidzia zaczęła więcej podbierać i wyniki spadły, więc się nie martw
Kwas Foliowy biorę ale jakiś zestaw witamin?? nie...to znaczy, że źle zrobiłam?? pójdę kupić sobie na wypłate
a przy niedoborach żelaza dobre są też Matruelle Pharmaton, ale strasznie drogie:(
no niestety nie są tanie, ale mają w składzie wszystko co potrzeba..
KasiaTasia i lofbejbe a Wy nie znacie płci czy to tylko braki w liście?