Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A ja właśnie porozkładałam wszystkie ciuszki małej na łóżku i napawam się ich widokiem Boooże, jak ja się nie mogę doczekać, żeby w końcu zacząć ją w to ubierać!
Wiecie ,że ja zrobiłam to samo.Już wszystko mam gotowe dla synka.
isiula tak bo ja oszalałam na punkcie syna . Jak byłam w 6 tc to kupiłam wózek ,potem w 17 tc mąz kupił łóżeczko i szafę dla małego a potem trafiłam do Sklepu Campol Babies i tam skompletowałam wyprawkę.Aha po pieluchy pojechałam do Rossmana.
misia to razem na glukozę idziemy w tym tygodniu:)
Byłam dziś u przyjaciółki i ona się mnie zapytała czy biorę już witaminy dla kobiet w ciąży?? jakie tabletki?? mi gin nic nie mówiła i nie przepisała coś wiecie na ten temat?
a z takich dość istotnych rzeczy to mi gin dzisiaj powiedział że mam się nastawiać na cc
--
Kwas Foliowy biorę ale jakiś zestaw witamin?? nie...to znaczy, że źle zrobiłam?? pójdę kupić sobie na wypłate
Witaminy poleciła mi brać dopiero pod koniec 2 trymestru jak dzidzia zaczęła więcej podbierać i wyniki spadły, więc się nie martw
Kwas Foliowy biorę ale jakiś zestaw witamin?? nie...to znaczy, że źle zrobiłam?? pójdę kupić sobie na wypłate
a przy niedoborach żelaza dobre są też Matruelle Pharmaton, ale strasznie drogie:(
KasiaTasia i lofbejbe a Wy nie znacie płci czy to tylko braki w liście?