Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no sysia juz nie ma to tamto :) lada dzien i Ciebie wykreslimy z listy :)
NO Sysia -bardzo poważnie , oganiasz to czy możecie jeszcze poczekać ,a może wkrada sie zniecierpliwienie ?
A się witam w rozpoczętym III trymestrze, przynajmniej wg.tutejszej karty
Hej hej, ostatnio strasznie włosy mi lecą tzn ledwo co ich dotknęłam już miałam całą garść. Też tak miałyście? Albo macie, że te włosy strasznie wypadają? Na szczęście mam ich dużo i nigdy ich nie żałowałam
u mnie nic nowego, brzuszek rosnie, male sie rusza ale na razie delikatnie, w czwartek mam lekarza to moze poznam plec, juz sie nie moge doczekac, milego dnia zycze wszystkim
Moge dolaczyc za to do was z tymi rozchodzacymi sie bolami kregoslupa :( tak promieniuja do gory - czy to juz do konca tak zostanie?
Poza tym rece mnie bola od spania na boku i podkladania ich pod glowe.Wiekszosc przesypiam na lewej stronie, ale jak juz nie moge wytrzymac z bolem reki to przewracam sie na prawa. Tez macie takie problemy? Sa jakies cwiczenia na rece by nie bolaly? czy tez musze sie do tego przyzwyczaic? ;)
Niezalogowana0: Hej hej, ostatnio strasznie włosy mi lecą tzn ledwo co ich dotknęłam już miałam całą garść. Też tak miałyście?
ile wy pijecie wody dziennie.
Ja sie witam po wizycie. Z malutka jest wszystko dobrze, wyniki tez mam ok ale na USG wyszlo ze mam malo wod. I mam powtorzyc USG za 2 tygodnie. Do tego czasu mam pic jak najwiecej. I tu do was pytanie ile wy pijecie wody dziennie. Ja nie zwracalam na to zbytnio uwagi i pilam jak mi sie chcialo.
Oj no to nie pomogę, mi tylko drętwieją.. A spanie na plecach niestety nie jest wskazane.
Ja nawet po kilku minutach leżenia lub półleżenia na plecach nie mogę złapać tchu - a im dzidzia większa, tym gorzej..
Dziewczynki Jestem po wzycie, rozwarcie powiększyło się do 3cm, kruszynka podrosla na szczęście i wg dzisiejszego usg waga wychodzi 2800g, więc już Jestem spokojna bo 2 tyg temu było tylko 2100g, jutro kolejne ktg