Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Aaa i na wizycie u dentysty myślałam, że zejde na tym fotelu. Nienawidzę wiercenia, cholernie się tego boje. Dobrze, że już po
--
Witaj w klubie mi też drętwieją ręce właśnie od podkładania pod poduszkę lub rogala. Zasypiam na lewym boku, budzę się w nocy i lewą rękę mam całą "zmrówczoną". Przewracam się na prawy bok i zaciskam pięść wielokrotnie, żeby przywrócić krążenie do dłoni - innego sposobu niestety nie mam..
No i coś mi się dziwnie wydaje, że to już do końca będzie tak wesoło
Też macie takie dziwne bóle brzucha, jak leżycie na plecach? Nawet nie wiem, jak je opisać... są trochę podobne do bólu kolkowego po wysiłku fizycznym i jak wdycham powietrze to nie boli, ale jak wydycham i mi ten bondzioł idzie w dół, to wtedy czuję ten ból
Też macie takie dziwne bóle brzucha, jak leżycie na plecach? Nawet nie wiem, jak je opisać... są trochę podobne do bólu kolkowego po wysiłku fizycznym i jak wdycham powietrze to nie boli, ale jak wydycham i mi ten bondzioł idzie w dół, to wtedy czuję ten ból
Dziewczyny a ja mam takie pytanie wczoraj byłam na badaniu glukozy i wytrzymałam z tym świństwem w żołądku pół godziny bo dłużej się nie dało.Myślałam ,że badanie się nie udało a dzisiaj patrzę na wynik i widzę coś takiego : Glukoza na czczo 83,0 mg ,glukoza po godzinie 81,0mg .Czy któraś z was może zinterpretować ten wynik? Z tego co wiem to chyba nie mam zagrożenia cukrzycą a wy jak sądzicie?
A ja mam teraz tak, że jeść nie mogę, mimo że chcę, bo coś jest pyszne i wcisnęłabym jeszcze, ale niestety miejsca nie ma ;<