Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Narazie zajadam sie jagodami i zaraz wszamam jablko ;)
wcinaj suszone owoce regulanie, nie potrzeba ich wiele, a jak wybierzesz suszone morele to mozesz upiec dwie pieczenie na jedym ogniu, bo one mają bardzo wysoką zawartość żelaza, i może przyjrzyj się swojej diecie dokładniej czy nie jesz często czegoś co moze zaparcia powodować.

nic nie pisałaś a tu nagle bum

swędzi, boli, jak by podrażniony był, ale nie jest czerwony, nawet stanika nie mogę nosić bo jest gorzej
Prawy tak mnie nie drażni jak lewy, szok normalnie, mam nadzieje, że jutro przejdzie
ale zaskoczenie.Dziewczyny ale mnie lewy sutek drażni!swędzi, boli, jak by podrażniony był, ale nie jest czerwony, nawet stanika nie mogę nosić bo jest gorzej
Prawy tak mnie nie drażni jak lewy, szok normalnie, mam nadzieje, że jutro przejdzie

Dziewczyny a ja się tak teraz zastanawiam kiedy powinien odpaść czop???

...a ja się właśnie pomalutku zbieram do lekarza...ciekawe ile mały waży i w ogóle czy wszystko z nim ok ...a później zamierzam wziac sie za siebie....mam umówioną wizyte u fryzjera...własnie sobie wymyśliłam że podetnę włosy i jakąś maskę nawilżającą nałożę ...mam ochotę się dzisiaj wystroić i wymalować ...o ile się w coś zmieszczę
...tak czy inaczej dla mojego dobrego samopoczucia zamierzam dzisiaj z dumą nosić mój wielki brzuchol obleczony zgrzebnym workiem
Cześć Dziewczyny...a ja się właśnie pomalutku zbieram do lekarza.

Cieszę się mońka, że mogłyśmy tam być razem

)
Dii, jak będę na tym etapie co Ty, to pewnie każdy taki objaw będę brała za znak, że zaraz zacznę rodzić

a to dla mnie ogromny sukces