Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ps. Ja juz na 10 miejscu na liscie
prasowanie ciagle przede mna ;)
dziewczyny, od rana słabo sie czuję, pomimo wypicia kawy , a od wczoraj cieknie ze mnie coś białego. Mała praktycznie od rana sie nie rusza, mnie bolą krzyże i cały czas czuje podbrzusze, ale bolesnych skurczów brak. Co robić?? jechac na IP??
Musialam dzisiaj kupić sobie jakies wieksze podpaski, bo wkładki higienicznie nie wyrabiają.
Sysiajw, Ber1987 - o kurcze... Wy juz jestescie na "dniach".
dzisiaj tak mnie uciska na pecherz i cewkę moczową, że nie jestem w stanie trzymać moczu. Jakis koszmar !!! Musialam dzisiaj kupić sobie jakies wieksze podpaski, bo wkładki higienicznie nie wyrabiają... Czy któraś z Was tez cos takiego miała / ma?
A cieknie ze tak pwoiem co ??zwykla wydzielina przezroczysta ,biala ,jezeli tak to nic sie niedzieje,rowniez mnie tak zalewa .( bez wkladek nieruszam sie z domu )
Sprobuj wziasc kostke czekolady i zaobserwuj czy dzidzia sie rusza ,jezeli nie ,jedz sprawdzi
Ber ja dopiero spojzalam na suwak ,Ty masz kochana 2 dni do porodu ..
Ojjj jechalbym na Ip napewno .
o ja też z tym problem mam, zwłaszcza jak już bardzo mi się chce siusiu ale wkładki u mnie wyrabiały.. może poćwicz mięśnie kegla?
dziewczyny już mi tak ciężko na tej końcówce ale nie będę narzekać, każda z Was ma to samo bądź będzie mieć
Ber1987: dziewczyny już mi tak ciężko na tej końcówce ale nie będę narzekać, każda z Was ma to samo bądź będzie mieć
A kiedy masz marudzić jak nie TERAZ !!!!!!!!!!! Wkoncu każda z nas Ciebie rozumie (tak jak napisała Sysia). Tak wiec żal sie nam ze wszystkiego - wkoncu od tego tutaj jestesmy!!!!
Ja dzis po wizycie :) Marysia dalej jest Marysia, lezy główka w dół i wazy 1039g :)
Ninkę wyciągali próżnociągiem, była owinięta pępowinką- poród ostatecznie odbierało chyba 3 lub więcej lekarzy i 2 położne.
jak patrze,ze jestem 17 to nie moge sie nadziwic bo dopiero co byłam 60