Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Na porodowc e z drugim dzieckiem spedzilam jakies 40-50 minut, wiec pomoglo.
Przy pierwszym dziecku nie pilam i porod trwal 26 godzin...
Dziewczyny, co do herbatki, to polozna kazala mi ja pic z przerwami, bo nadmiar wywoluje odwrotny skutek. Tzn. tydzien pic, tydzien przerwy itd.
Olenka - ja dlugo nie moglam zapomniec o pierwszym porodzie i tak strasznie balam sie drugiego, a tu sie okazalo, ze nie ma sie czego bac. Nie powiem, ze nie bolalo, ale dalam rade i teraz nie wspominam porodu tylko narodziny corki, a to jest duza roznica.
Ile razy dziennie pije się tą herbatkę z malin?
a ma która jakis sposób na zgage bo juz pije 2 litry mleka dziennie noca ratuje sie rennie, ale moze cos jeszcze?? migdały nie działają, kolezanka poleciła suszone morele - myslałam ,ze zejde po nich ;)
Ja mam niesamowite obrzęki nóg po cesarce i nie wiem co z nimi robić. Nogi mi już odpadają, a mała ode mnie się odkleić nie może, więc jestem skazana sama na siebie w opiece nad nią.
Aha i mleko leje mi się ciurkiem tylko mała sutka nie może załapać i będę odciągać. Ale już jest...
A nie!!!!---- wiem..... od 5-go nowego gina ,ze CC będzie nie później niż 37 tydz. czyli za jakieś 4 tyg.max 5
mooniia trochę się zestresowałam tym co napisano w tym artykule na temat babydream bo mam niektóre kosmetyki z tej serii oprócz na szczęście tego płynu do kąpieli. widziałyscie?? drobnoustroje w babydreamie
Jejku ,jak to zlecialo ,dopiero pamietam ,jak przyjechalas z Pl i zielonoi sie pod wykresem zrobilo :))))
A zaraz bedziesz tulic swoje skarby :)
A ja tez musze przbrac ciuszki ,zobaczyc co musze dokupic i wziasc sie powoli za zakupki male i dla siebie pierdolki rozne,niby mam jeszcze 3 miesiace ,ale to bedzie lada moment tak mi leci czas .
Dziewczyny - a ja mam pytanko odnośnie badań krwi w ciaży - otóż dwa dni temu w 19 tyg. mialam morfologię krwi, która wykazała leciutko obniżone parametry krwi co by wskazywało na początki anemii... Lekarka przpisała mi żelazo ale ja mam pytanie, czy jest się czym przejmować, czy taka ciażowa anemia to raczej normalna rzecz w ciąży?
czy taka ciażowa anemia to raczej normalna rzecz w ciąży?
Nic nie poprane nie po zamiawiane, ale co jak ciągle czekamy $$$$$ - ot nasze ograniczenie
W koncowce 32tygodnia (dokladnie ostatni dzien rowniez ) mialam 4,1cm. I tez mowila, ze ok.
Ja mam 21mm w 32tc i każą leżeć, brać luteinę i zastanawiają się nad pessarem
o szyjkę zaczynamy się martwić jak ma mniej niż 2 cm
czy taka ciażowa anemia to raczej normalna rzecz w ciąży?
Ja musze jeszcze niunie ubrac na zime bo mi wyrasta powoli ze wszytskiego .
Kombinezon juz kupilam 3 dni temu ,jeszcze kozaczki ,czapa ,szalik,rekawiczki ,bluzeczki ,rajstopki itp ...i konca niewidac .
Ja musze jeszcze niunie ubrac na zime bo mi wyrasta powoli ze wszytskiego .
Kombinezon juz kupilam 3 dni temu ,jeszcze kozaczki ,czapa ,szalik,rekawiczki ,bluzeczki ,rajstopki itp ...i konca niewidac .
Ale wstyd , wiesz że ja o tym Nawet nie pomyślałam -oni rano jadą rowerem don szkoły i chciałam grubsze gacie jej ubrać- to woda w piwnicy i w brzuszek piją .
A rzeczywiście oprócz kurtki ona nic nie ma .No to fest .
A gdzie ta dwójka o jaaaaaaaaaa..........
No dokladnie ,a ty jeszcze potem musisz podwojnie ,ale i podwojne szczescie masz ,baaa teraz potrojne :)))
Nie powinnam tego pisać , ale już nie mogę się doczekać jak te szkraby wyglądają