Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Tylko sie niesmiej ,ale ja napislam do wrozki z allegro :D
i mi napisla ze bedzie chlopak ,no zobaczymy...
Kurcze ale mnie skurczybyki łapią... drętwieje mi cały brzuch najbardziej na górze i boli jak cholera! I do tego plecy... Porażka! Wzięłam nospę i prysznic - poleżę... Może przejdzie...
ja Cyske juz obkupiłam zimowo, zostały mi dziewczyny, ale z nimi to grubsza sprawa :) wszystko na narty trzeba im kupic, buty wymienic bo narty jeszcze beda ok + normalne rzeczy. W październiku wybiore sie do decathlonu to tam wszsytko kupie. Lubie ta ich tania serie bo naprawde cena niska a jakosc fajna:)
dla dzidzi mam juz sporo no i najwazniejsze rzeczy mam dla siebie wiec tu jestem spokojna :)
wróżka mówisz, a Twoje przeczucie ..?
A Martynka co mówi -bo moja pow.od razu chłopak i dziewczynka ,i tak samo do - Milena1984 (moja kuzynka) od razu pow. to co też czekacie na Jacusia
mooniia-co polecasz z decatlonu dla dzieci ???Polarki np.Fajne maja gatunkowo ,jak po praniu ??
edzia503 zdaje się,że u ciebie też już niedługo bo rzadko kiedy bliźniaki wytrzymują do 40 tc czy się mylę? Jak to tam u ciebie jest pchają się już na świat czy cisza?
Ale że będzie CC więc nie później niż 37 ,bo bliźniacza w 36 tyg., donoszona .Wiec według gina zostało nam 4 tyg. a w śr.dowiem sie dokładnie
--
ja jestem ciekawa jakie te nasze dzieciaczki będą charakterne...ponoć skorpionki to niezłe ziółka...
Ja jeszcze nie uciekam bo muszę się porządnie zmęczyć żeby się położyć.Niestety ale moje oba boki już mi odmawiają posłuszeństwa na dłuższe leżenie nie mam co liczyć
Dii i jak się czujesz??
Ja mam pytanko, mialyscie moze taki bole brzucha od gory
POCZUŁAM PIERWSZE RUCHY DZIDZI
Dii - skurcze przepowiadajace? takie uciskanie od gory? Jakos inaczej je sobie wyobrazalam ;) myslalam, ze bedzie dol brzucha bolal. Jak Ty sie dzis czujesz? Lepiej?