Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url]
Przyłożyłam rękę i poczułam bo sama nie wierzyłam
Później po południu jak wracałam do domu poczułam w okolicy pępka na środku 
a czemu się pytasz? generalnie jestem tydzień do przodu w ciąży według USG bo ostatnio jak byłam u gina to według moich obliczeń miałam w sobotę wchodzić w 15 tc a jak robiła mi USG to już byłam w 15 tygodniu i 5 dniu ciąży, ale nie zmieniłam jeszcze suwaczka
zmienię jak wrócę od Gina 11 października 
nie martw się, dzidzi nic nie grozi. Jak pójdziesz do gina to zapytaj sie o wszystko, najważniejsze, że nie plamisz i nie ma krwawień wtedy był by to zły znak. Pozdrawiam i zachęcam do dołączenia do nas i zapisania się na naszą listę 

[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
złapie się za brzuszek bo mnie za boli to już się pyta co się dzieje? a jak mu powiem, że czuje się jak na miesiączkę bo mam takie skurcze to mówi mi, że nie mam go straszyć, więc pytam się go, co mam powiedzieć jeżeli się tak czuje? a on zaraz w neta i czyta czym spowodowane i się uspakaja czytając, że to normalne, mówię Tobie szok normalnie z nim bardzo się martwi i troszczy
nawet seksu nie chce uprawiać bo się boi, że coś się stanie, mówię paranoja jakaś i muszę go wtedy gwałcić
. Jeżeli chodzi o samopoczucie to różnie bywa, u mnie trwało złe samopoczucie do końca trzeciego mesiąca i przeszłam wszystkie negatywne objawy
począwszy od ciągłego sisiania po omdlenia i osłabnięcia
. Powiedz mężowi, żeby się uzbroił w cierpliwość oraz zrozumienie bo to początek a on już ma Cię dość 
natomiast na brzuszku to już od dłuższego czasu nie mogę a tak uwielbiam
[/url]

więc przyłącz się do nas i napisz w którym jesteś tygodniu i datę planowaną porodu zapiszemy Cię do naszej wspaniałej listy 

[/url]
[/url]
Przede mną ostatnia prosta 
Sama bym się w nim zmieściła, a ta moja kruszyna zajmie 1/3
Wózek menżu rozłożył dzisiaj i miałam radochę, jak nim pojeździłam w pokoju w przód i w tył
a ja wciąż coś kupuję, mimo że mam już wszystko... Muszę pokombinować i zrobić więcej miejsca. No i w końcu muszę zacząć PRAĆ!
)
Muszę jutro poszukać gdzieś indziej.
Zgłoś moderatorowi permalink
Dziewczyny ja już po. Oliwka jest na świecie w końcu :) 3285g i 54 cm szczęścia :) ale niestety skończyło się cc i się trochę nie potrzebnie męczyłam 10 godzin. Napisze wszystko dokładniej jak będę w domu. Wychodzę prawdopodobnie w czwartek :)

Główka jest bardzo nisko, ale szyjka trzyma. Mam sie oszczedzać przynajmniej 3 tyg., bo potem juz bedzie donoszona ciąża i w razie czego synek nie bedzie wcześniakiem..

Synek chyba doszedł do wniosku, że za dużo tych aktywności mama mu dziś zafundowała, bo od paru godzin intensywnie się wierci
...zobaczymy jak to bedzie za kilka tygodni