Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Instynkt jest w każdej z nas. Ja przed pierwszym porodem ,kiedy patrzałam na te maleństwa w szpitalu też byłam przerażona, ale jak mój synek się urodził i przyszło mi go przebrać to bez wahania zrobiłam to. Tak samo z płaczem... swojego dzidzie napewno zrozumiesz bez słów

Dzis o 12.27 przyszedl na swiat nasz synek Jaś. Wazy 3840gr, mierzy 59cm i ma 10 pkt. Porod z delikatnym nacieciem ale oprocz nieprzespanej nocy, czuje sie ok i juz zapomnialam o bolach. Synek spi sobie kolo mnie a my czekamy na powrot do domku... :)
Super, że synek jest duży i zdrowy,a mamusia szczesliwa 

Ja chciałam dzisiaj urodzić!!! Ale się nie zapowiada, chociaż brzuszek się spina trochę...
tak na uczczenie naszej rocznicy
Ciekawe czy mi wyjdzie, bo mam nowy przepis z białą czekoladą
matko jestem 14 zaraz bede 13 :) ale jaja :
madziauk - jeszcze tylko jedno oczko w górę i będziemy pogrubione!! 

I mamy dziewczynkę w czołówce
--

Wzięłam się za pieczenie ciasta - Rafaello tak na uczczenie naszej rocznicy Ciekawe czy mi wyjdzie, bo mam nowy przepis z białą czekoladą
Treść doklejona: 02.10.12 18:35

BARDZO SIĘ CIESZĘ I ŻYCZĘ SZYBKIEGO POWROTU DO DOMCIU

Jutro wybiorę się do sklepu kupić reszte rzeczy i będę mogła pakować torbę ;> Tzn. najpierw muszę zrobić listę, co mi będzie potrzebne

...aaaaAAAaaaa...ja już zaczynam panikować...dalej nie mam nic oprócz wózka i 2 owczych skór do wózka
i nie mam pojęcia na co ja czekam ...Strasznie się boję ...wszystkiego...jutro mam wizytę w szpitalu i powiedzą mi czy będzie cc ...mimo że to moja druga ciąża nie mam pojęcia co mnie czeka... Laura urodziła się w 42 tc przez cc w znieczuleniu ogólnym na cito , po 3 podejściach do sn z kroplówką z oksytocyny ja nie miałam ani rozwarcia ani nawet pół skurcza i zanim zrobili mi cc myślalam że to będzie 4 podejscie do porodu naturalnego ale zanim zdążyłam sie zorientowac dostałam narokozę a jak się obudziłam Laura była po chwili przy mnie... a teraz się bardzo boję , w PL mój lekarz powiedział mi od razu kwalifikuje sie do cc a tutaj w IE nie wiem co mnie czeka