Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
...datę ma ustaloną na 9.11.12 - na piątek ale mam nadzieję że uda mi się przesunąć ten termin na 12.11.12
...ale jak się nie da to nie będę rozpaczać ...dla mnie może być i 9
Mam juz serdecznie dosc tej koncowki. Doluje mnie to wszystko i juz chce rodzic, bo jak tak dalej bedzie to wpadne w jakas depreche.
--

...od pierwszej wizyty powtarzałam lekarzom że się boję, że poród naturalny dla mnie nie jest naturalny i że ma traumę po pierwszym ...tak więc w ten oto sposób ustalono mi datę 

...coś podobnego mialam w pierwszym trymestrze ale jeszcze bardziej mi to dokuczalo...ależ to uciążliwe 
...i też niby wszyscy mi mówią że mam tylko brzuszek ale myślę że to z grzeczności...bo ja i tak swoje wiem
Violet...a jak to jest z ta zgaga...ja od kilku dni mam takie dziwne uczucie...zwłaszcza wieczorami i po jedzeniu...jakby mi cos w gardle stalo ...bardziej w przełyku niż w gardle...mam ochotę napić się wody z nadzieją że pomoże ale bez rezultatu...czy to może być zgaga??? ...coś podobnego mialam w pierwszym trymestrze ale jeszcze bardziej mi to dokuczalo...ależ to uciążliwe

tez tak bym chcial wiedziec, kiedy nasz zdecyduje sie wyjsc na swiat ;)
--

śpijcie dobrze

[/url]
[/url]
[/url]
[/url]

z rozmiaru 75B zrobiło się 75 DD
no nieźle
ja prawię nie widzę różńicy, no może o jeden rozmiar
ale dalej B i niektóre są rozmiarówki inne to C, ale tak to nie zauważyłam dużej różnicy - może pół rozmiaru. A po porodzie przy karmieniu może dużo się zmienić więc kupię jeden trochę większy żeby był w szpitalu, a potem się zobaczy
Ile czasu przed narodzinami dziecka należało by malować pokój?
z tym, że proponuję nie później niż 2-3 tyg. przez rozwiązaniem, a im wcześniej zaczniesz tym lepiej 
Ja owszem robię to rzadko, bo mąż ma swoje wizje chore ale żebym w ogóle tego nie robić to nie!!!
a co mąż na to????
ale przeszło na razie 

no na pewno u Ciebie, w końcu zaznaczył, że poszukamy u Ciebie innej 

teraz czuje je coraz wyraźniej, przede wszystkim jak leże wieczorem i rano 
Najlepsze jest to, że jakbym nie zapytała to by mnie ginekolog nawet nie poinformował ze nie mozna. Wczoraj jak mi wsadzil ten pessar to czulam się zle psychicznie - jakby ktoś mi dziecko zamknął w więzieniu:-) Od teraz już nie będzie badania przez pochwe tylko przez brzuch.
[/url]Dzień dobry laska jak sie czujesz?
[/url]
[/url]
. Teraz u mnie 6 dziewczyna zaciążyła i też chce pracować ( Oby Bóg miał maleństwo w swojej opiece ). Ja Cię kochana nie oceniam i nie osądzam ale powinnaś to przemyśleć
[/url]
ale za to jestem zła na Ciebie! Te pierogi co wymieniłaś, mmmmmmmmmm ale bym zjadła 

o Boże!!! slinka mi poszła, zrobiłaś mi smaka i co teraz???