Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url]
zakladam staniki do karmienia ,ktore mialam kupione ,jak moja mala sie urodzila 80d i sa za male
Musze sie na wyplate wybrac na zakupki :)Ale mam nadzieje ze przystopuja wkoncu z rosnieciem .
Dodam, że pracuję w PTK Centertel czyli dokładnie w Orange - wcześniej było ok, nawet sama nie chciałabym iść na L4, ale od jakiegoś czasu się pozmieniało i nie jest miło... Z resztą tak trafiłam, że z wypłatą bym była w plecy o połowę jakbym pracowała, więc trafiłam w dobry okres 

Malisek Tak to jest z tym sexem w ciazy,ja tez ostanio niemoglam ,dziecko ulozylo mi sie chyba na szyjce -pecherzu sama niewiem ,i poprostu niemoglam ...masakra jakas ,czulam taki dyskomfort ...
Też tak miałam przez jakiś czas, ale na szczęście na sam wieczór jest ok, więc korzystamy póki możemy
[/url]Dii: Też tak miałam przez jakiś czas, ale na szczęście na sam wieczór jest ok, więc korzystamy póki możemy
ale macie fajnie, ja niedosc ze nie moge korzystac przed urodzeniem to jak sie dziecko urodzi to juz w ogole:-) moje malzenstwo zostanie wystawione na ciezka probe.

[/url]nie jestem zwolennikiem innych dziurek do kochania:-)
a inne metody niby sa ale nic nie zastąpi tej jedynej:-)

[/url]

[/url]
Dziś się z nim poprztykałam wiecie o co???? bo wspomniałam, że zrobię sobie ładne paznokcie...a on na to, że jak to?? nie powinnam, że to przez paznokcie przechodzi do dziecka i go truje!!! ku....a myślała, że walne go!! od słowa do słowa powiedziałam mu co myślę. Tak mnie z irytował, że sobie nie wyobrażacie, czasami mam takie głupie myśli, przez niego, że, aż wstyd mówić 

[/url]
[/url]
[/url]
chyba wpadłam jakąś chandrę
Przecież kobieta w ciąży musi się czuć atrakcyjnie, nie jedna z Was farbuje włosy, i co? teraz nie farbujecie? rzadziej ale jednak?

Sama też malowałam. Teraz tylko zmyłam i nie ruszam, bo w szpitalu trzeba mieć zmyte a na ostatnią chwilę to będzie ciężko, w drodze na porodówkę ze zmywaczem w ręku 
[/url]
jak oglądałam zdjęcia z początków to, może nie tak, ale podobnie wyglądałam co do brzuszka (ja ogólnie jestem okrąglejsza) no ale brzuszka nie było a tu nagle pare miesięcy i wieloryb, dlatego ciesz się że jeszcze ci nie ciąży. Korzystaj, bo potem problem ze wstawaniem z łóżka, podnoszeniem czegoś czy zakładaniem skarpetek na pewno cię nie ominie
taki urok 
Zastanawiam się gdzie jest moja talia ?