Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
czas mieli od weekendu na to by sie upewnic, ze wszystko maja ;) no ale teraz jest szal na te wozki, bo to nowy model - nie wiem, moze wiecej adapterow do tych fotelikow sprzedaja. Siedze jak na drozdzach, bo mieszkam na 4 pietrze, a domofon jest jeszcze nie podlaczony
Wiec jak zadzwonia przed dostawa, bede musiala im powiedziec, zeby dzwonili jak beda na dole ;) Mialam domofon do telefonu albo komorki dzis podlaczyc, ale nie moge znalezc instrukcji obslugi 
[/url]Co do mężów- uważam, że powinni od początku brać czynny udział w opiekowaniu się maleństwem (kąpanie, przebieranie) według mnie tworzy się w ten sposób niesamowita więź pomiędzy tatusiem i dzidziusiem :)))

Chociaż ja na swojego tez nie mogę złego słowa powiedzieć pod tym względem. W nocy nawet się budzi jak ja próbuję pocichutku wstać to toalety, i pomaga mi się poderwać
Jak po cichu próbuje się rozbujać, aby wstać to się budzi, wstaje po mojej stronie łóżka i podaje mi rękę, abym wstała...

.... 

A ja nadal 2w1
Byłam dzisiaj u lekarza to sie śmiał ,że jeszcze na wiyty kontrolne przychodze i stwierdził ,że moje dziecko jest bardzo leniwe, bo druga ciąża co powinno szybciej coś się ruszyć to nadl nic. Dosłownie nic.. Mały już niziutko w kanale główką więc przeleciałam całe miasto, myślałm,że coś się ruszy, ale gdzie tam....nawet zadyszki nie dostałam , czuję się świetnie. Jeżeli do tego czasu nie urodzę to kolejna wizyta w czwartek za tydzien, troche pózno , będę już całkiem przeterminowana. No, ale jestem dobrej myśli, że jednak coś sie ruszy.

ale i tak sobie tlumacze ze to MUSI BYC WODA, no nie?
ja generalnie od 2 tyg. uroslam w brzuchu troche (2-3cm:)co juz odczuwam bardziej podczas schylania sie, ubierania skarpetek, wstawania z lozka, min. roznice ale zauwazam! a Danielek kopie coraz bardziej regularnie, dzis jak wg zegarka co 2h:) kiedy czas na przekaske albo posilek.a tak to robie sie bardziej senna no w koncu to 6msc, blizej 3 trymestru, hihi.poza tym znalazlam szpital w ktorym rodza w wodzie, i mysle o zatrudnieniu akuszerki ktora tez w tym szpitalu przyjmuje porody. wiec jestem tez w trakcie zmiany ubezpieczenia i zmiany mieszkania, i cos mi sie zdaje ze z moim dotychczasowym ginem sie pozegnam(nie pracuje w tamtym szpitalu a poza tym dalekie dojazdy na wizyty kontrolne:)i jego polozna, z wielka ulga.Duzo zmian sie u mnie szykuje, pod moja karta opisywac bede. Justa a masz juz upatrzony jakis wozek? nie lada wyczyn znalezc w USA te wozki z gondola nie?
martwię się a do ginekologa idę dopiero w czwartek 
Na półkach z gazetami zobaczyłam swoją siostrę na okładce" M jak mama" nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt ,że zdjęcie było robione 5 lat temu.Ciekawe czy podpisała jakąś umowę na publikacje wizerunku czy też ją wykorzystano? Aż jutro ją o to zapytam a teraz same to zobaczcie 

możesz jej to powiedzieć
i daj znać co i jak 
aż sobie kupię kolejny numer m jak mama
zresztą ja też już ucekeam spać i życzę wszystkim dobrej nocki
masowalam tylko oklice na dole - na zew... sama nie wiem czy probowac tak naciagac tam wszystko, boje sie infekcji...nawet jezeli bede robic to po kapieli itd.